Verf en behang
Binnenafwerking

Eenvoudig stylen voor beginners

Als het weer omslaat ben je misschien ook wel ineens toe aan een andere sfeer in huis. Zakt de moed je in de schoenen als je denkt aan muren verven? Met deze tips maak jij in een handomdraai een gezellige, opgeruimde, intelligente of rustgevende kamer.

Sfeervol maar toch strak rotan

Natuurlijke producten geven direct sfeer in je kamer zonder dat het rommelig wordt. Bijvoorbeeld met mooie rotan stoelen. Ze passen eigenlijk overal en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit of natural. Mooi voor in een hoekje in je kamer. En met een lekkere plaid erin heerlijk om in weg te kruipen. Of in je slaapkamer als plekje voor je kleding als je naar bed gaat. En wat dacht je van de logeerkamer als uitnodigend item met een gezellig kussen. Helemaal af maak je het met een lamp in dezelfde stijl.

Mooie wanden

Ook iets nieuws aan de wand geeft direct een andere uitstraling. Je hoeft niet direct rijk te zijn. Een schilderij kopen kan in elk budget. Er zijn tegenwoordig genoeg mooie items voor aan de muur. Zoals de nieuwe hippe wandcirkels met verschillende sferen en kleuren. Je kunt ze kiezen met een afbeelding van het strand en zee, een safari look of in zwart-wit en zelfs met afbeeldingen van onze grootmeesters zoals Van Gogh en Vermeer. Leuk om in elke kamer een andere sfeer aan te brengen. En doordat ze niet al te groot zijn, staan ze ook leuk in de hal en zelfs in het toilet of in de badkamer.

Ook super gaaf zijn de schoolplaten. Ze zijn er in heel veel verschillende stijlen. Wat ze gemeen hebben? Dat het afbeeldingen zijn op canvas met houten latjes aan de boven en onderkant waardoor ze en mooi hangen en de sfeer van oude schoollokalen laten herleven. Ze zijn er in heel veel verschillende maten en net zoveel afbeeldingen. Met deze schoolplaten is het wel heel makkelijk om je huis opnieuw te restylen.

Opgeruimd staat netjes

Is opruimen niet je favoriete bezigheid? Dan hebben we goed nieuws. Met deze tip is je kamer in een handomdraai weer toonbaar en kun je alles ook nog eens snel terugvinden. De oplossing zijn manden. Met verschillende manden in je kamer kun je alles goed verdelen en uit het zicht opbergen terwijl het onder handbereik blijft en het er ook nog gezelliger uitziet. Manden zijn er in groot en klein, open of met deksel. Je kunt ze in kasten zetten, onder je bed maar ook gewoon in het zicht. Kies naast de opbergmanden ook nog een zelfde mand/look met een plant om het plaatje compleet te maken. Zo is jouw kamer binnen no-time woonmagazine waardig.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in