De badkamer

De badkamertrends voor 2021

Ben je op zoek naar de badkamertrends voor 2021? Mocht je op zoek zijn naar inspiratie voor je toilet, dan kun je eens kijken naar klein toilet inspiratie. Wij zochten uit wat de leukste badkamertrends voor 2021 zijn en hebben deze voor je op een rijtje gezet. Verwacht enkele nieuwe trends en trends die nog steeds helemaal in zijn. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor de badkamertrends voor 2021.

De donkere badkamer

Wil je een badkamer kopen dan is het zeker een aanrader om te kijken voor een donkere badkamer. Dit is namelijk de nieuwste badkamertrend. Daar waar veel mensen al jarenlang voor wit gaan, is donker nu helemaal in opmars. Het is de ideale badkamer voor de durfal. Ook kun je met een donkere badkamer tevens een heel sfeervolle badkamer creëren.

De retro badkamer

De retro badkamer is weer helemaal terug. In 2021 zal je de oude Terrazzo tegels uit Venetië weer veel terug gaan zien. En tegenwoordig zien ze er ook nog eens veel mooier uit. Ga voor mooie tegels in lila- en paarse tinten of combineer kleur met wit, grijs of zwart om een meer moderne look te creëren.

Groen in de badkamer

Niet alleen is meer groen in het interieur een echte trend. Groen zie je ook steeds meer terug in badkamers. Denk aan een mix van grote en kleine planten of hangplanten. Planten in de badkamer zijn zeer sfeervol en stralen ook rust uit. Deze trend zal naar verwachting nog een lange tijd blijven.

De industriële look

Ook de industriële look kan nog steeds. Denk aan tegels met een betonlook, kranen in een zwarte of grijze kleur en een houten wastafel. Voeg ook wat gave koperen details toe als je jouw industriële interieur wat meer warmte wilt geven. Dit kun je namelijk prima met de rest van je industriële items combineren.

Grote ronde spiegels

Een van de leukste badkamertrends zijn grote ronde spiegels in de badkamer. Kies voor een gave ronde spiegel met een lijst of houd het minimalistisch en ga voor een spiegel zonder lijst. Je kunt ook spelen met diverse afwerkingen en maten als je beschikt over een breed badkamermeubel. De grote ronde spiegel is helemaal van nu en zal nog lange tijd in blijven.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in