De slaapkamer

De 5 voordelen van een hoog laag boxspring op maat

Een hoog laag boxspring is een heel bijzonder bed. Deze boxspring wordt volledig op maat gemaakt voor jouw situatie. En dat is niet alleen de situatie zoals die nu is, maar ook voor later. Ben jij op zoek naar een nieuw eenpersoons- of tweepersoonsbed dat toekomstbestendig én comfortabel is? Dan is een hoog laag boxspring op maat precies wat je zoekt. Dankzij deze 5 belangrijkste voordelen!

1. Gemakkelijk te verplaatsen

Vooral tweepersoonsbedden zijn erg groot en daardoor wat onhandig. Je kunt bijvoorbeeld moeilijk schoonmaken onder het bed en ook het verschonen is vaak een flinke klus. Dat is een stuk handiger met een hoog laag boxspring. Deze boxspring is altijd in twee delen uit elkaar te halen. Bovendien hebben beide helften wieltjes, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je overal gemakkelijk bij. Ook de eenpersoons boxpsring op maat is verrijdbaar en verstelbaar.

2. Altijd de goede hoogte

Ieder mens is anders. Daardoor is ook de ideale hoogte van het bed voor iedereen anders. Een gewoon standaard bed is lang niet voor iedereen prettig. Bovendien kun je met een gewoon bed geen langdurige thuiszorg krijgen, omdat de mensen van de thuiszorg niet telkens mogen bukken. Daarom is een hoog laag boxspring zo handig: je kunt hem altijd op de ideale hoogte instellen. Het bed is erg fijn als boxspring zolang je nog fit bent en wordt je wat ouder, dan is het een ideaal zorgbed.

3. Verstelbare zithouding

Ben je aan bed gebonden of wil je gewoon graag overeind kunnen zitten in bed om bijvoorbeeld tv te kijken? Met een hoog laag boxspring kun je het matras helemaal instellen naar je eigen wensen. Zo kun je het hoofdeind en het voeteneind precies goed zetten met de afstandbediening. Hartstikke handig als je overeind wilt zitten of wilt slapen in een iets andere houding dan je partner. De twee delen van een tweepersoonsbed kunnen namelijk apart van elkaar bediend worden.

4. Matras op maat

Een groot voordeel van een boxspring op maat is dat je ook het matras op maat erbij kiest. Omdat een tweepersoons boxspring altijd bestaat uit twee delen is het geen enkel probleem als je een andere voorkeur hebt dan je partner. Je kunt gewoon allebei genieten van je eigen favoriete matras en slaaphouding. Daardoor worden jullie allebei goed uitgerust wakker zonder pijnlijke spieren of een stijve rug. En dat terwijl geen van jullie tweeën concessies hoeft te doen!

5. Elke afmeting

Hoog laag bedden zijn lang niet altijd precies in de goede maat te vinden. Dat lukt wel met een hoog laag boxspring op maat. Je kunt kiezen voor een gewoon eenpersoonsformaat, maar het kan ook breder tot het formaat twijfelaar (120 cm breed). Daarna heb je een uitgebreide keus in de breedte van tweepersoonsbedden. Ook in de lengte van het bed heb je een ruime keus, van 190 cm tot 230 cm voor extra slaapgemak.

Een hoog laag bed is erg prettig voor elke leeftijd. Ben je nog jong, dan is het gewoon heel lekker dat je je bed perfect kunt aanpassen aan je voorkeuren. En wordt je wat ouder of heb je thuiszorg nodig, dan kun je gewoon gebruik blijven maken van je eigen vertrouwde bed. Wel zo prettig als je al allerlei andere aanpassingen moet doen aan je leefstijl.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in