Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Kleur bekennen tussen de lakens

Eenmaal de koude dagen aanbreken, trekken we ons alweer terug in onze warme cocon. De lichte kleuren in ons interieur ruimen plaats voor warme tinten. Ook in de slaapkamer zien we rustgevende tinten voor een heerlijke winterslaap. Wij wensen je alvast deugddoende winternachten.

Trend: colour blocking

Colour blocking blijkt ook dit najaar een blijver te worden. De tendens trekt zich niet alleen door in de kleerkast maar ook verder in de slaapkamer worden kleurblokken toon op toon toegepast. In de nieuwe Faux-Uni Texture herst-wintercollectie van Mistral Home mag je rekenen op trendkleuren zoals koraalrood en mosterdgeel. De warme gele tint heeft een positief effect op het humeur en is mooi  te combineren met bruin, zand en ivoortinten. Koraal doet dan weer wegdromen naar zonsondergang en is combineerbaar met aarde-en grijstinten of zelfs met turkoois en lavendel.

Prijs: Een 1-persoonsdekbek vanaf 35 euro, een twee persoons dekbedovertrek vanaf 65 euro.

Meer info: Mistral Home

Koninklijk slapen

Een koninklijk bed, zo kun je de luxebedden van Vi-Spring wel noemen. De limited edition is geïnspireerd op het diamanten ambtsjubileum van Koningin Elizabeth. De Jubilee Masterpiece, Royal Diamond Jubilee en Diamond Jubilee bieden dan ook koninklijk slaapcomfort. De verwerkte materialen zijn van natuurlijke maar kwaliteitsvolle aard: platinum gecertificeerde pure Britse fleecewol, exclusieve Shetlandwol, kasjmier, met de hand bewerkt Mooseburger paardenhaar en zacht katoen. Elke matras, afgewerkt met de beste Belgische satijnen stoffen of luxueuze zijde, wordt individueel gestikt met de hand en afgewerkt met een geborduurd design.

Prijs
: De Jubilee Masterpiece van 1.82 x 2m kost 31 700 euro, de Diamond Jubilee model van 1.82 x 2m kost 30 000 euro, het Royal Diamond Jubilee model van 1.5 x 2m kost 7 075 euro.

Meer info: Vi-Spring

Oranje met strepen

Oranje mag dan aan de ondergaande zon doen denken, toch doet het ons warm lopen op koude avonden. Het beddengoed van Scapa kleurt niet alleen oranje maar er lopen ook ruiten of strepen doorheen. Het oranje keert terug met grijs. Andere combinaties zijn blauw-rood of beige-blauw. De klassieke bedcollectie van Scapa Home verhoogt het geraffineerde luxegevoel met gesatineerd percalkatoen met strepen en zware linnen met structuur.

Prijs: Simon stripe met afmetingen 140 x 220cm aan 189 euro, 240 bij 220cm aan 310 euro en 260 bij 240cm 359 euro.

Meer info: Scapa Home

Oosterse sfeer

Ook Sleepy doet de kilte van de winter verdwijnen met de Oriental South collectie. Intense rood- bruin-, en geeltinten van herfstbladeren roepen ook de tinten van oosterse kruiden op. De etnische motieven versterken nog dat gevoel. De weelderige opzet van de satijnen, bonte en fleece kussens en een zachte plaid in wijnrode fleece met pomponnetjes maken de sfeer van duizend en één nacht compleet.

Prijs: Dekbedovertrek van 240 x 220cm in katoen/satijn kost 139,95 euro.

Meer info: Sleepy
Samenstelling: Kelly Cuypers - september 2012

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in