De slaapkamer

Boxsprings en voordelige bedden kopen: waar moet je op letten?

Er is tegenwoordig een groot aanbod aan boxsprings beschikbaar. Hierdoor kun je best door de bomen het bos even niet meer zien. Begrijpelijk! Het grote aanbod houdt niet op bij het uiterlijk. Eigenlijk begint het daar pas mee, want qua comfort, hoogtes en maten zijn er ook genoeg opties. Het kan daarom nog best lastig blijken om de perfecte match te vinden. Om je op weg te helpen, bespreken we hier de belangrijkste zaken bij het kopen van een boxspring.

Wat voor soort boxspring heb je nodig?

Allereerst moet je begrijpen dat er veel soorten boxsprings bestaan. Bedenk goed wat voor soort boxspring je nodig hebt. Zo heb je vlakke boxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en Scandinavische boxsprings. Vlakke boxsprings bestaan uit een laag waar de bedbodem met matras in ligt. De Scandinavische variant bestaat uit meerdere comfortabele lagen en is ook verkrijgbaar met elektrisch verstelbare delen. Uiteraard zijn ook de maten belangrijk. Ze zijn in alle maten verkrijgbaar, ook eenpersoons. Kijk ook naar de hoogte, want deze is niet altijd hetzelfde. Heb je last met opstaan en in bed gaan liggen? Dan is een hoger model waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Groot aantal opties voordelige bedden

Nu je een goed idee hebt over wat voor soort boxspring je nodig hebt, is het tijd om op zoek te gaan naar voordelige bedden. Dure boxsprings vinden is natuurlijk niet zo moeilijk, maar boxsprings die voordelig én luxe zijn? Daar moet je even voor zoeken.

Kijk je bij Beddenleeuw.nl? Dan is de kans aanzienlijk groter dat je precies vindt wat je zoekt. Veel fabrikanten hebben een groot aantal boxspring opties beschikbaar, zoals in de kleur bruin of zelfs roze. Laat die dure grijze boxspring even voor wat het is en kijk eens naar wat anders!

Houd rekening met je budget

Je houdt natuurlijk altijd rekening met het geld dat je te besteden hebt. Er zijn tal van voordelige bedden online te koop die passen bij jouw prijsklasse. Het grootste aanbod vind je nu eenmaal online en zo ook de meest voordelige bedden. Bij webshops als Beddenleeuw.nl slaag jij sowieso voor een boxspring in de gewenste prijsklasse.

Boxsprings online kopen

Naast het grote aanbod wat je hebt als je online gaat winkelen, geniet je ook nog eens van korte levertijden en top service. Veel webshops leveren jouw nieuwe bed gewoon aan huis. Zo hoef je geen moeite te doen om de boxspring passend te krijgen in je achterbak. Alleen nog in elkaar zetten en slapen maar! Daarnaast vind je online ook veel meer deals en kortingen dan bij je plaatselijke beddenwinkel.

Probeer de boxspring uit en hak de knoop door

Heb je online een mooie boxspring gevonden? Kijk eens of deze bij jou in de buurt wordt verkocht en probeer hem eerst uit. Zo weet je zeker dat hij lekker ligt en bij je past. Bij sommige zaken mag je ook eerst het matras uitproberen voor bijvoorbeeld dertig dagen. Bevalt het matras niet, dan kun je deze retourneren.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in