Raamaankleding

3 redenen om voor houten lamellen te kiezen

Ben je op zoek naar een manier om jouw woning de perfecte uitstraling te geven? Mooie raamdecoratie is dan een van de mogelijkheden. De strakke lijnen van onder andere houten lamellen geven de kamer een modern karakter, maar er zijn nog veel meer redenen om voor te houten lamellen te kiezen. Hier lees je 3 redenen om voor houten lamellen als raamdecoratie te kiezen.

1: Puur natuur in je woning

Houten lamellen als raamdecoratie op maat zorgen ervoor dat je de natuur binnen haalt. En wie is er vandaag de dag niet verzot op natuurlijke elementen? De huidige botanische trend zorgt ervoor dat we volop mogelijkheden hebben. Houten lamellen zorgen voor een klassevolle uitstraling in je interieur en bieden heel veel sfeer. Ze hebben daarnaast ook nog een isolerende functie: in de winter wordt warmte binnen gehouden en vice versa in de zomer. Je kiest voor puur natuur in de woning met houten lamellen.

2: Lamellen zijn eenvoudig in onderhoud

Omdat je kiest voor een natuurproduct is hout erg gemakkelijk in onderhoud. Het enige wat je hoeft te doen is de lamellen volledig sluiten en er overheen gaan met een microvezeldoek. zo kun je de lamellen ontstoffen. Een licht vochtige doek is ook een manier om de lamellen weer helemaal proper te maken aan beide zijden. Je bent nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud.

3: Altijd regelbaar

Houten lamellen bijregelen? Dat is geen enkel probleem. Tot op de millimeter kun je ze zelf bijregelen: je bepaalt hierdoor altijd hoeveel lichtinval je ambieert en hoeveel privacy je wilt. Je kantelt de horizontale houten lamellen eenvoudig en snel en zo creëer je de perfecte sfeer in elke ruimte. Bij Inhuisplaza.be bekijk je gemakkelijk het complete aanbod van houten lamellen en vergelijk je alle opties. Zowel in kleur als afmetingen heb je volledige vrijheid. Ontdek zelf alle voordelen van houten lamellen Steeds meer mensen kiezen voor houten lamellen en dat is niet voor niets. Hiermee ben je in staat om een natuurlijke sfeer in huis te creëren: doordat hout een natuurproduct is, wordt de schaduw verzacht en krijgt een ruimte een rustgevende uitstraling. Dit is anders dan bij aluminium lamellen. Bekijk het online aanbod, vergelijk de mogelijkheden en bestel gemakkelijk en snel de houten lamellen online die naar jouw wens zijn.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in