Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Zwembadwater in stijl afgevoerd

Bij mooi weer begint het ongetwijfeld te kriebelen om de tuin in te trekken en de handen uit de mouwen te steken. Misschien droom je zelfs van een eigen zwembad? En je hebt daarbij oog voor mooie dingen en wil die ook in het zwembad doortrekken? Dan kunnen de afwateringsconcepten van Aco Self je misschien verleiden.

De Homeline en Euroline afvoergoten bieden respectievelijk een discrete inloopsleuf van 15 mm en een designrooster uit inox. Ze doen dienst als architectonische afboording rondom het zwembad, vangen regenwater van het naastliggend terras op of voeren als overloop het zwembadwater af naar de filter. Leuk als de afvoergoten iets lager liggen dan het wateroppervlak, het ‘vallende’ water creëert een zacht, rustgevend geluid.

Aangenaam beloopbaar

Inox is de maatstaf omwille van de hedendaagse, esthetische look, het onderhoudsvriendelijke karakter en de sterke resistentie tegen chloorhoudend water.
De roosters en de sleufelementen zijn perfect te integreren in de verharding van uw keuze, van tegels tot natuursteen. Dankzij de fluweelzachte afwerking zijn ze blootsvoets aangenaam en pijnloos te belopen en is er geen gevaar voor grijpgrage kinderhandjes.

Zelfreinigend

De gladde wanden van de onderliggende gootelementen uit chemisch resistent en vorstbestendig polyesterbeton bieden een maximale zelfreiniging en zijn bijgevolg sterk onderhoudsvriendelijk. De vastliggende roosters van de Euroline zijn snel afneembaar met een roosterhaak en de Homeline sleufafwatering biedt handige inspectieluiken, uw vrije tijd gaat dus niet op in kuisen en onderhoud.


Meer info: Aco

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in