Wellness

Unieke samenwerking leidt tot exclusieve spa

Ilse De Meulemeester, het gezicht van HotSpring België, en het Italiaanse Paola Lenti lanceren HotSpring Black Label. De spa’s van HotSpring kregen van Ilse De Meulemeester – gerenommeerde interieurspecialiste – een nieuwe en exclusieve bekleding met de bijzondere stoffen uit de buitenmeubelcollectie van Paola Lenti. Uniek voor België, Europa én de wereld.

 

Black Label

De HotSpring Black Label spa’s ogen strak, elegant en op en top afgewerkt. Het Paola Lenti textiel dat de kuip omkleedt, is regen- en UV-bestendig en kan schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger. De stof van polyamide is vormvast en net zo sterk als klim- of zeiltouwen, zodat vuil zoals zand, kiezel of zout geen kans krijgt. Het aanbrengen van de bekleding is Belgisch vakmanschap en gebeurt met de hand. De spa wordt afgewerkt met een inox boord. Naast het label HotSpring zullen de logo’s van Ilse De Meulemeester en Paola Lenti elk uniek exemplaar uit het HotSpring Black Label gamma sieren. De spa’s van HotSpring zijn energie-efficiënt (TÜV-gecertificeerd) en uitgerust met de meest geavanceerde waterjets.

 

Ilse’s zoektocht

Meestal zijn de HotSpring spa’s bekleed met Everwood – een kunststof met de look van hout - of met duurzame natuurlijke materialen zoals roestvrij staal of teak. Maar Ilse De Meulemeester besloot na een kennismaking met Paola Lenti zelf, en met haar outdoor stoffencollectie, de Paola Lenti stoffen te gebruiken voor de perfecte aankleding van de HotSpring spa’s. Ze combineert nu Paola Lenti meubels en HotSpring baden voor een uitgebalanceerd wellness geheel.

 

Uniek en exclusief

De samenwerking voor dit HotSpring Black Label, tussen Ilse De Meulemeester en HotSpring enerzijds en Paola Lenti anderzijds, is uniek en exclusief. Dat kwalitatief hoogstaande merken als het Italiaanse Paola Lenti en het Amerikaanse HotSpring hun krachten bundelen, via de Belgische partners Gervi en Ilse De Meulemeester, is uitzonderlijk. De lancering van een nieuw product – HotSpring Black Label by Ilse De Meulemeester & Paola Lenti - in België, is een exclusief initiatief, enkel op bestelling te krijgen bij Gervi, de hoofdinvoerder van HotSpring, en bij geselecteerde verkooppunten in België.

 

HotSpring op Batibouw 2010

Ilse De Meulemeester zal persoonlijk aanwezig zijn op Batibouw en presenteert de nieuwe spa in een ‘black box’ op haar eigen stand. HotSpring stelt het Black Label op Batibouw voor in combinatie met de tuinmeubels van Paola Lenti.
 

 

Meer info: Hotspring, Paola Lenti, Ilse De Meulemeester

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in