Wellness

Hoekige douchekop voor buitenplezier

Douchen wordt net als baden als een ultiem moment van ontspanning ervaren. Genieten blijft bij vele mensen met stip genoteerd staan en is veel meer dan alleen dagelijkse verzorging. Douche producent Jee- O Europe speelt met zijn nieuwe, hoekige ontwerp in op deze tendens. De nieuwe collectie past zowel binnen als buiten.


Deze nieuwkomer - uitgevoerd in geborsteld (mat) of gepolijst (diepglans) roestvast staal - geeft met zijn opvallende hoek een ander gezicht aan Jee-O Europe’s kenmerkende vrijstaande douches. Rechte lijnen, strakke vormen, opvallend design, dat is waar ze voor staat. De nieuwe hoek is in drie uitvoeringen verkrijgbaar, zowel in de Inside als Outside collectie van Jee-O. In de originele of meest pure uitvoering van de douches (Jee-O-04 Original), is er de ‘45°’ kop in ‘slanke’ uitvoering. Dit geldt ook voor de Jee-O-04 IZI (met zijn houten vlonder een typische buitendouche). Jee-O-04 Fatline, het brede regendouche model, staat met de ‘45°’ douchekop nog robuuster en zorgt bovendien nog directer voor een grote stortvloed van water onder de douche. De ronde, platte regendouchekop ‘hangt’ letterlijk aan de nieuwe hoek.


Bediening met de voet

De Jee-O douches staan op een stevige poot en hebben een modern vormgegeven bediening alias mengkraan. Door middel van één handige draai regelt de kenmerkende ‘ring of knop’ de douche geleidelijk van dicht naar open, van koud naar warm. Bij de Jee-O IZI gaat de bediening met de voet, door één druk op de knop.
 

Bekijk de uitzending van Tjing Tjing Wonen - juni 2010 met beeldmateriaal van de Jee-O
Info:Dimension One

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in