Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Ontdek Compleet Wonen: Zwembaden, sauna's & whirlpools

De nieuwe Compleet Wonen: Zwembaden, sauna’s & whirlpools ligt in de rekken. Bij ons krijg je een preview van enkele nieuwe producten. Met de Nomad van Gloster kun je loungen op een hoog niveau. Met de ‘Aqualink Tri’ van Zodiac heb je domotica aan het zwembad of is de kooktrolley ServeBoy van Indu+ meer iets voor jou?

Loungen op hoog niveau

Coole tuinmeubels met een trendy seventies look die u naar hartenlust kunt combineren en verplaatsen? Dat is de nieuwe ‘Nomad’ collectie van Gloster. De Deep Seating-stoelen zijn ideaal om te loungen in open lucht en te relaxen naast het zwembad. De stoelen en poefs zijn weersbestendig, verbazend licht en laten zich makkelijk verplaatsen. De serie is verkrijgbaar in vijf basiskleuren en drie verschillende streepjespatronen en omvat twee extra brede zitmodules, een loungechair en een voetenbank. Doordat de hoezen slechts een derde van de prijs van een Nomad-meubel kosten, kunt u geregeld van seat cover wisselen. Onlangs nog ontving de ‘Nomad’ collectie de prestigieuze ‘Interior Innovation Award’.

Meer info: www.gloster.com

Domotica voor uw zwembad

Droomt u er ook wel eens van om van eender waar, met een simpele druk op de knop, uw zwembad zwemklaar te maken, zodat u bij thuiskomst meteen een frisse duik kunt nemen? Met de ‘Aqualink Tri’ van Zodiac hoeft het niet bij dromen te blijven. Dit domoticasysteem voor zwembaden is in staat om vier standaarduitrustingen van uw zwembad te controleren. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, filtratie, ontsmettingssyteem, enz. Na installatie kan u via internet of via uw smartphone met het systeem communiceren, zodat u uw zwembad vanop afstand zwemklaar kunt maken naar uw wensen en behoeften. Naast bediening via GSM of internet kunt u ook kiezen voor de optionele, draadloze afstandsbediening ‘AquaPalm’.

Meer info: www.zodiac.co.za

Mobiele teppanyaki

Indu+ ziet 2012 alvast door een kleurrijke bril. Zo brengen ze hun kooktrolley ‘ServeBoy’ nu naast wit ook uit in sfeervol oranje en appelgroen. Het hoogwaardige composiet wordt gecombineerd met massief notelaarhout, wat de trolley een warme uitstraling geeft. Volledig nieuw is de teppanyaki kookplaat op inductie met vier kookzones. Deze kunt u apart bedienen, maar kunt u ook twee-aan-twee verbinden, zodat u twee kookvelden creëert.

Meer info: www.induplus.euBron: Inhoud Compleet Wonen: Zwembaden, sauna’s & whirlpools

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in