Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Ontdek alles over zwembaden en whirlpools

De editie 2014 van Compleet wonen Zwembaden, sauna’s & whirlpools ligt in de winkelrekken. Het magazine biedt een schat aan informatie. Habitos.be biedt alvast een voorsmaakje met enkele nieuwe producten die erin worden belicht.

Plezier voor iedereen

La Plage, het nieuwste monoblock uit de collectie van LPW, is zodanig ontwikkeld dat elk type zwembadgebruiker er plezier aan kan beleven. Blikvanger is het onderwaterstrand op 30 centimeter diepte, waarop het zalig zonnebaden is of waarop kinderen veilig kunnen spelen. Het zwembad van keramisch polyester heeft een strak design en past door zijn compacte formaat ook in stadstuinen.
Meer info: www.lpw.be

Sporten en relaxen in één

De 19DTFX Dual Temp swimspa is de nieuwste aanwinst in het gamma van Hydropool (verkrijgbaar via Climaworld). De swimspa heeft twee verschillende zones waarvan u de temperatuur en de technieken apart kunt regelen. Beide zones beschikken over het gepatenteerde Self-Cleaning systeem. Verkrijgbaar vanaf 19.000 euro.
Meer info: www.climaworld.be

Bouwkundig met epoxy

Zeydon oogst al enkele jaren succes met zijn monoblockzwembaden in epoxy, maar sinds kort biedt het ook bouwkundige zwembaden met een bekleding in epoxy aan. De zwembaden profiteren zo van alle troeven die het materiaal heeft – waterdicht, osmosevrij en duurzaam – maar dan volledig op maat van de eindgebruiker.
Meer info: www.zeydon.com

Bioklimatische pergola

Met Biossun wil AVC een terrasoverkapping opwaarderen tot een bioklimatische pergola. Onder de pergola met draaibare lamellen is het sowieso aangenaam vertoeven, maar allerlei extra accessoires – zoals geïntegreerde ledverlichting, mobiele glaswanden … – verhogen het plezier nog, tot diep in de nacht.
Meer info: www.biossun.com

Meer weten over zwembaden?

Lees dan zeker deze Compleet Wonen Zwembaden, Sauna’s & whirlpools. De editie 2014 bevat een schat aan informatie. Je kunt hem nu bestellen voor 5,95 euro (inclusief verzendingskosten).

Meer weten over zwembaden?

Lees dan zeker deze Compleet Wonen Zwembaden, Sauna’s & whirlpools. De editie 2014 bevat een schat aan informatie. Je vindt het magazine in de dagbladhandel.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in