Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuingereedschap

Nieuwe generatie Isio gras- en buxusscharen van Bosch

Bosch lanceert de tweede generatie van zijn succesvolle Isio gras- en buxusschaar. Daarbij belooft de gereedschappengigant meer kracht, een groter uithoudingsvermogen en meer gebruiksgemak voor het onderhoud van struiken, buxus en gazonranden in de tuin. De Isio schaar is uitgerust met een “Anti-Blocking”-systeem om zeer krachtig te knippen zonder blokkeren. Bovendien heeft de accu een 30% grotere capaciteit en aanzienlijk kortere laadtijd.

 

Van de eerste versie van de Isio - snoerloos tuingereedschap - werden op anderhalf jaar meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De tweede generatie van de Isio-schaar is nog krachtiger, heeft een groter
uithoudingsvermogen en is nog handiger om buxus, struiken en gazonranden te onderhouden. De accu gaat nu langer mee, tot 50 minuten, terwijl de laadtijd met 30% werd ingekort tot 3,5 uur. Om de accu op te laden is er geen aparte lader meer nodig, het meegeleverde stroomsnoer volstaat. Het nieuwe LED-scherm geeft bovendien steeds de laadtoestand van het gereedschap aan. Met zijn 500 g is de Isio ten slotte nog altijd lichter dan ander tuingereedschap, dankzij de beproefde Lithium-Ionaccutechnologie.

 

Kracht

Het “Anti-Blocking”-systeem zorgt ervoor dat deze tweede generatie van de Isio gras- en buxusschaar onverstoorbaar blijft knippen, ook bij een wat dikkere tak of dichtbegroeide grasrand. De ingebouwde micro-elektronica van dit systeem merkt meteen als de messen weerstand ondervinden en dreigen vast te lopen. De snijrichting van de mesbladen wordt dan automatisch bijgesteld, zodat de schaar niet blokkeert. De mesbladen blijven ook met meer kracht in dezelfde stand knippen, tot de tak of het bosje gras volledig is doorgeknipt. De nieuwe Isio kan daardoor aanzienlijk dikkere takken en meer gras knippen dan vergelijkbare modellen zonder antiblokkeersysteem.

 

Aantrekkelijk

Door zijn nieuwe vormgeving ziet de Isio er nog aantrekkelijker uit. De zilverkleurige lijn over de hele lengte geeft de gras- en buxusschaar een stijlvol en elegant cachet. De grotere softgrip-zone van de greep oogt niet alleen mooi, maar maakt het gereedschap handiger om te hanteren.
Deze nieuwe generatie van de Isio gras- en buxusschaar met Lithium-Ionaccu is verkrijgbaar in tuincentra en doe-het-zelfzaken. De aanbevolen consumentenprijzen van de nieuwe Bosch Isio bedragen 74,95 euro voor de versie met gras- of buxusmes, 84,95 euro voor de versie met beide
messen en 94,95 euro voor de Isio grasschaar met telescopische steel (telkens incl. btw).Meer info: Bosch
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in