Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Nieuw voor het zwembad

Sinds deze week ligt de nieuwe editie van Compleet Wonen – Zwembaden in de winkelrekken. De uitgever selecteerde voor Habitos.be enkele opmerkelijke nieuwkomers voor het zwembad of errond.
 

Natuurlijke liner

Uw buitenzwembad maakt deel uit van uw tuin. Dat u een mooie integratie wenst, ligt dus voor de hand. De kleur van liner kan daarbij een belangrijk rol spelen. Daarom ontwikkelde Beal een liner in natuurlijke tinten: Mortex. Van bronskleurig groen dat zorgt voor een mineraleneffect en samensmelt met de omgeving, zandkleuren die de zomerlucht absorberen, tot azuurblauw en onweergrijs. Dankzij zijn grote keuze aan kleuren en zijn flexibele toepassingen kan Mortex gebruikt worden voor zwembaden, fonteinen, zwemvijvers, watermuren, terrassen …
Meer info: www.beal.be

Overkapping in textiel

Afdekspecialist Abrisud stapt af van het vertrouwde pad en zorgt voor een revolutie in zwembaddesign. Als alternatief voor de afdekking in traditionele polycarbonaat presenteren ze een afdekking in textiel. Het textiel werd speciaal ontwikkeld voor zwembaden en is bestand tegen chloor, algen, uv-stralen en vlekken. Door zijn pittige vorm en structuur uit aluminium is de ‘Tech-Style’ overkapping een decoratief en opvallend element in uw tuin. Vanaf nu is de overkapping ook verkrijgbaar in een dieprode kleur.
Meer info: www.abrisud.com

Strak temperament

Gandia Blasco gaat prat op eenvoudige en evenwichtige collecties. Deze ligstoel en bijpassende koffietafel werden getekend door de Spaanse ontwerper Mario Ruiz. Hij verbindt moeiteloos de urbane strakheid met een vleugje zuiderse sensualiteit. De frames van het meubilair uit de ‘Flat’ collectie werden uitgevoerd in wit gepoederlakt aluminium, maar zijn ook verkrijgbaar in brons. Voor het ligbed betaal je tussen 1.515 euro en 1.790 euro, voor het bijzettafeltje tussen 460 euro en 655 euro. De prijs is afhankelijk van de kleur en de grootte.
Meer info: www.gandiablasco.com

Het perfecte vuur

Barbecook heeft voor de zomer een perfecte grillcocon ontworpen: PUUUR. Deze strakke houtskoolbarbecue onderscheidt zich van andere barbecues door zijn minimalistisch ontwerp en werking. Door het toevoegen van een keramische kuip wordt de warmte beter vast gehouden en dat zorgt voor een beter vuur en een betere en gezondere verbranding. Daarnaast weerkaatst het openschuifbaar deksel de gloed van de kolen, zodat elke bereiding bovenaan gaart en onderaan grilt. PUUUR is verkrijgbaar in een kleur naar wens (799 euro) of in drie standaardkleuren: arthic white, vulcanic grey en pacific blue (499 euro).
Meer info: www.barbecook.com


Bron: Compleet Wonen - Zwembaden

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in