Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Maak van je zwembad een paradijs

Zwemmen vergt een serieuze inspanning, toch als je het au sérieux neemt. In je eigen zwembad mag het er wat meer ontspannen aan toe gaan. Je zwembad wordt pas een echt paradijs met volgende luxueuze accessoires.

Zwembad met jetstream

Een jetstream of tegenstroomsysteem is de ideale oplossing voor sportzwemmers die in een klein zwembad baantjes willen trekken. Een tegenstroom wordt ingebouwd langs de voor- of zijkant van je zwembad. Bij een vloedgolfdouche wordt vanuit een meer of minder brede uitlaatmond een grote hoeveelheid water over je heen uitgestort.

Meer info: TVS Fiber

 

Leuk eitje

Een streepje licht bezorgt je een zee van sfeer. Van kleur veranderende LED-verlichting als spot of als strip vlak onder de boord maken het uiterst gezellig. De kleur van de LED’s kan via domotica zelfs aangepast worden aan de overige tuinverlichting. Jardinico heeft een leuke bal of ei die een witte, groene, blauwe of rode schijn aannemen. Afhankelijk van je eigen mood kan je een kleur selecteren.

Meer info: Jardinico

 

Sportwagen of ligbed

Een luxe zitbankje met jacuzzi-elementen in je zwembad doet puur genieten. Genieten kan ook naast het zwembad. Royal Botania houdt van design en dat merk je in hun tuinmeubilair. Toch hebben hun meubels vrouwelijke rondingen. Eén van de toppers van Royal Botania is een prachtig ligbed met sportwagenallures en een bijzettafeltje. Met een verfrissende cocktail in de hand waan je je zo in de Provence.

Meer info: Royal Botania

 

Waterdichte muziek

Luidsprekers onder water kunnen voor een leuk deuntje zorgen maar het kan ook chiquer. De waterdichte Speakerbal maakt het mogelijk om veilig te genieten van muziek in je zwembad. De bal is draadloos, heeft een ultiem geluid en zorgt met de ingebouwde blauwe LED's voor een schitterend lichteffect. Deze drijvende speaker kan je mooi in het water laten dobberen.
Hoe het draadloze systeem werkt? Je kunt een ipod, mp-3 of stereo-installatie via de 3,5mm koptelefoon- of tulp-aansluiting aan de draadloze zender, die standaard meegeleverd wordt, koppelen. Zet de zender op een droge plek en de muziek zal uit jouw Speakerbal klinken.

Meer info: Splash Vision

 

Waterkwaliteit meten

De SwimControl LED Monitor meet en bewaakt de waterkwaliteit van je spa, swimspa of zwembad. De melder maakt een akoestisch en visueel signaal wanneer de pH en ORP waarden (oxidatie - en reductiepotentiaal) buiten de ingestelde waarden komen. Die kan je instellen en uitlezen via de pc of PDA.
De ingebouwde datalogger houdt altijd de laatste 120 data van Redox (ORP) en pH bij. Dit kan eenvoudig door een Bluetooth connectie te maken met de Led Monitor. Je kan de data  vrij uitlezen of exporteren naar een Excelbestand.

Meer info: Swimcontrol 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in