Aanbevolen partners

LPW Pools
Zwembad

Fraaie nieuwigheden voor het zwembad

De nieuwe Compleet Wonen Zwembaden ligt in de winkelrekken. Het magazine bevat een schat aan nieuwe producten en inspiratie voor de tuin en het zwembad. We brengen alvast een voorpublicatie van enkele fraaie nieuwe producten.

Marmeren spa


Gloednieuw op de markt is deze ergonomische marmeren spa van 4SeasonsSpa, die volledig op maat van de klant wordt gemaakt. Zowel de vorm van de kuip als het patroon van intensieve hydromassagejets worden volledig aan het lichaam van de gebruiker aangepast. Esthetiek zien de ontwerpers daarbij niet over het hoofd, want zelfs de details, zoals de afvoer en de jets, worden uit hetzelfde marmer gemaakt.

Meer info: 4seasonsspa.com

Gelaat in de schaduw

Zalig relaxen in de zon met een boeiend boek of tijdschrift is nog aangenamer als de zon niet in uw ogen schijnt. Daar biedt deze ‘Spot’ van Emu een oplossing voor, want het ronde verstelbare zonnescherm houdt de zon uit uw gezicht zonder dat u helemaal in de schaduw hoeft te gaan liggen. De 'Spot' is van u voor 390 euro.

Meer info: emu.it

Sober en strak

Voor liefhebbers van minimalisme in de tuin ontwikkelde terrastegelfabrikant Marlux een nieuwe strakke betontegel met matte afwerking en sober design. De ‘Manhattan’ uit de Xtirio by Marlux-collectie is een gestraalde betontegel die ook als zwembadrand verkrijgbaar is in de kleuren ‘White’ en ‘Concrete’. Deze tegels creëren een ‘less is more’-look op uw terras en combineren mooi met een grasgroene tuin, industriële architectuur en een stralend zomerzonnetje dat weerspiegelt in het water. Voor deze gloednieuwe tegel betaalt u 35 euro/stuk (exclusief btw). 

Meer info: xtirio.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in