Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinafsluitingen

Drie soorten poorten

Het magazine Compleet Wonen pakt deze keer uit met alles over poorten, afsluitingen en hekken. Op Habitos.be kan je nu al een preview vinden van drie mogelijke poorten.
 

Poort

Landelijke sectionele poort

 Sectionele poorten stralen niet meteen landelijke gezelligheid uit. Mensen die kiezen voor een klassieke woning blijven dan ook vaak op hun honger zitten wat hun garagepoort betreft. De nieuwste creatie van Idem Poorten brengt daar verandering in: een massief houten sectionele poort met een hedendaagse techniek, die perfect past bij een landelijke omgeving.

De water- en winddichte poorten bieden alle voordelen van de klassieke sectionele poort en zijn uitgevoerd in kwalitatieve houtsoorten.

De vormgeving bepaal je tenslotte helemaal zelf: sober, gedetailleerd, met of zonder raam,…

 

 Meer info: Idem-poorten

  


 

Poort

Geef kleur aan je garagepoort

Wanneer u uw interieur kleur wilt geven, staan de interieurontwerpers en kleuradviseurs al snel in rijen aan te schuiven om u bij te staan. Wanneer je echter jouw buitengevel of tuinpoort onder handen wilt nemen, sta je er vaak alleen voor. Hier wilt Winsol verandering in brengen. Samen met verfexpert Colora brengen zij het unieke Winsol Colora kleurconcept op de markt.
De klant kan kiezen uit acht kleurcollecties met telkens vier tot vijf hedendaagse kleurnuances, zodat iedereen wel iets naar zijn smaak vindt. Bovendien kun je de kleuren binnen elke groep probleemloos combineren voor alle Winsol producten.
De poort op de afbeelding kreeg een blauwgrijze kleur uit de Cool&Frosted collectie.

 Meer info: Winsol

  


 

Poort

Totaalconcept voor je omheining

Waarom stoppen met een project als je er nog veel meer uit kunt halen? Zo redeneert Betafence ook. Het bedrijf komt namelijk met drie gloednieuwe systeemcomponenten voor hun succesconcept Zenturo op de markt.
Het Zenturo Super paneel is met zijn kleinere mazen ideaal voor kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand.
Speciaal voor deze gevulde wand is er nu ook het Zenturo paalsysteem met spinklemmen, wat voor een extra stevige verankering aan de wanden zorgt.
De Zenturo draaipoort maakt tenslotte het plaatje compleet.

Meer info: Betafence

 

 * klik op de foto's om ze te vergroten 
 


Bron: Compleet Wonen - Poorten, afsluitingen en hekken

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in