Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinafsluitingen

Antracietgrijze afrastering voor moderne woning

Esthetisch, discreet, duurzaam en snel te plaatsen. Het zijn dé overtuigende troeven van de Pantanet-afrastering van Betafence. Om de afrastering beter te doen passen bij hedendaagse woningen, is nu ook een antracietgrijze variant op de markt.


Designkleur

De Pantanet-afrasteringen uitgevoerd in donkergroen zijn bij vele tuinliefhebbers al lang bekend. Ze vormen dan ook een mooi verlengstuk van het natuurlijke groen in de tuin.
Maar een enquête bij de consument leerde Betafence dat veel klanten een andere kleur verkiezen. Bijna zes op tien van de ondervraagden uitte zijn voorkeur voor antracietgrijs, voor de creatie van een stijlvolle omheining met blijvende waarde.


Tuinpoorten

De gloednieuwe antracietgrijze variant van Pantanet Family vormt één mooi geheel met de bebouwing opgetrokken in moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen. De kleurintegratie is compleet met palen en gelast gaas in dezelfde kleur. In functie van de realisatie van één mooi afrasteringsgeheel zijn ook de bijhorende tuinpoorten beschikbaar in antracietgrijs. Wie kiest voor antracietgrijs, kiest voor hedendaagse klasse en een onderscheidende designtoets.


Zelf plaatsen

Ook na 50 jaar, blijft het Belgische Betafence werk maken van duurzame kwaliteit. Het gaas is verzinkt, gepuntlast en nadien geplastificeerd. De horizontale draden vertonen een krimp bij elke maas en ook een tweede zelfkantdraad boven- en onderaan zorgt voor extra versterking. De gelaste palen zijn langs binnen en buiten verzinkt, geplastificeerd en afgedicht met een dop. Pantanet Family is verkrijgbaar in verschillende rolhoogtes met bijhorende Betafence-palen. Het systeem is met een minimum aan toebehoren en inspanning vlot zelf te plaatsen.

Info: Betafence

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in