Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinafsluitingen

Collstrop Garden verzoent aluminium met hout

De grens tussen in- en outdoor vervaagt. Bovendien wordt aan het inrichten van de tuin of het terras steeds meer aandacht besteed. Opvallende trend daarbij is de combinatie van verschillende materialen. Hierop inspelend pakt Collstrop Garden uit met een gloednieuwe aluminium paal die het uitstekend doet bij een strakke tuinarchitectuur.


De nieuwe paal, vervaardigd van geanodiseerd aluminium, is een fraai en kwalitatief alternatief voor een houten paal. Bij de lichte, maar stevige aluminium paal horen onzichtbaar geïntegreerd beslag en aangepaste accessoires om de tuinschermen in rechte lijn of in hoekopstelling te plaatsen.
Dankzij zijn specifieke opbouw is de paal geschikt voor alle houten tuinschermen met een kader uit het assortiment van Collstrap Garden.

Een zeer hedendaagse combinatie is de aluminium paal met het Isaura-tuinscherm. Het van exotisch itaubahout vervaardigde tuinscherm beschermt tegen nieuwsgierige blikken en garandeert in elk seizoen de nodige privacy.  Isaura kan ook als decoratief element gebruikt worden, bijvoorbeeld om er tuinkamers  mee te creëren, als hedendaagse scheidingswand tussen tuin en terras, of als klimplantrooster voor groene of bloeiende klimmers.

De elegante, ovaal geschaafde latten van het tuinscherm zorgen voor een fraai horizontaal of verticaal lijnenspel. Liefhebbers van een strakke tuinarchitectuur weten de uitgesproken belijning en de verfijnde uitstraling van Isaura te appreciëren.
De speciale verbinding van de houten latten illustreert de perfecte afwerking van dit tuinscherm.

Isaura is vervaardigd van exotisch itaubahout. Deze Braziliaanse houtsoort heeft een natuurlijke hoge duurzaamheid (klasse I) en een lange levensduur, wat het hout zeer geschikt maakt voor buitentoepassingen met grondcontact. Dankzij het  zeer stabiele karakter en de hoge kwaliteit leent deze houtsoort zich uitstekend voor het fijnere werk. De warmbruine kleur vergrijst onder invloed van zonlicht en regen.

Na de vierkante versie (1,76 m x 1,76 m) zijn er sinds kort 2 nieuwe afmetingen verkrijgbaar: 1,76 m x 1,485 m en 1,76 m x 1,155 m.
Afhankelijk van het beoogde effect kan Isaura worden gecombineerd met itaubahouten of aluminium palen.

De prijs van het itauba tuinscherm Isaura begint vanaf 146 euro, inclusief btw. De prijs van de aluminium paal bedraagt 75 euro, inclusief btw. Voor een houten paal betaalt u 35 euro, exclusief btw.

Voor meer info: Collstrop.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in