Kopen en verkopen

Vastgoedstylist

Vastgoedstyling is een nieuwe trend in België. Maar wat houdt vastgoedstyling precies in? Waarom zou je daarin investeren? En heb je daar een specialist voor nodig? Vastgoedstylist Annelies van den Broek-Vermeulen geeft tekst en uitleg.

Over de auteur

Annelies is van huis uit communicatie adviseur. Ze werkte 11 jaar als zelfstandige communicatie adviseur bij diverse bedrijven en overheden in Nederland. 

Maar Annelies heeft altijd al een voorliefde voor huizen, interieurs en meubels gehad. Als kind verbouwde ze maandelijks haar kamer en oude schetsboeken staan vol interieurs. Haar afstudeerstage ging over de inrichting van de winkels van een schoenwinkelketen en tijdens het afstuderen volgde ze er een cursus binnenhuisarchitectuur naast. In 2010 besloot zij meer met haar liefde voor huizen en interieurs te doen. Ze volgde een opleiding en werkt sindsdien als vastgoedstylist. In 2013 heeft zij deze opleiding aangevuld met een opleiding tot interieurstylist. Annelies werkt in opdracht van zowel professionele opdrachtgevers (promotoren en makelaars) als particulieren.

Contactgegevens
StyllieS
Annelies van den Broek-Vermeulen
Ramstraat 24
2018 Antwerpen
[email protected]
www.styllies.eu 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in