De zoektocht naar vastgoed
Kopen en verkopen

Dataplatform voor niet-publiekelijk te koop aangeboden woningen en gronden

Het hoogtechnologische en in België unieke dataplatform landman® brengt gronden en panden in kaart die niet publiekelijk te koop staan, maar waarvan de eigenaar wél verkoopintentie heeft – of waarvan landman® dat snel en efficiënt te weten kan komen. Kopers ontvangen dan – samen met de voorwaarden – bericht van zodra de eigenaar wil verkopen. “Particuliere en professionele kopers krijgen op landman® op die manier in primeur vastgoed te zien dat niet publiekelijk te koop is”, vertelt Matthias Van den Avont, oprichter van landman®. “Wie op zoek is naar een woning of grond vermijdt zo een markt, waar de krapte in het aanbod het moeilijk maakt om geschikt vastgoed te vinden.”

Particuliere kopers – die via landman® gratis een woning of grond kunnen vinden – kunnen zich bovendien (niet-verplicht) laten bijstaan door vastgoed deskundigen die bij concrete interesse de beste koopvoorwaarden onderhandelen of – tegelijkertijd – hun woning kunnen verkopen. Matthias Van den Avont: “Particuliere verkopers kunnen dan weer de gegevens van hun eigendom registreren en zo snel te weten komen of er concrete interesse voor bestaat.”

Ongeziene zoek-, verkoop- en advertentiemogelijkheden

Bedrijven kunnen vastgoed – vóór de start van de officiële verkoop – discreet aan kopers voorstellen. “Zo bouwen zij een wachtlijst op van hooggekwalificeerde kandidaten en kan er – zonder publiekelijke bekendmaking – efficiënt een verkoop gerealiseerd worden”, aldus Matthias Van den Avont. “Bovendien kunnen projectontwikkelaars, bouwpromotors, bouwbedrijven en architecten in primeur geschikte gronden, afbraak- en renovatiepanden vinden voorzien van belangrijke vastgoedstatistieken.

Iedereen die landman® gebruikt – particulier dan wel professioneel – kan vanaf vandaag zijn zoektocht starten, besluit Matthias Van den Avont.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in