Decoratie

Zelfklevend fotobehang als muurbekleding

Maak van de muren in je interieur echte blikvangers, dankzij zelfklevend fotobehang. Wallprints.be is een website waar je uniek zelfklevend fotobehang kunt uitkiezen. Een eigen foto of afbeelding laten afdrukken is ook geen probleem. Op die manier geef je je interieur een unieke look.

Miljoenen foto’s

Bij Wallprints.be heb je de keuze uit miljoenen foto’s en afbeeldingen. De mogelijkheden zijn eindeloos: Landschappen, stranden, steden zoals New York en Parijs, kinderkamertekeningen, … Het behoort allemaal tot het Wallprints-assortiment.
 

Voordelen fotobehang

Het fotobehang van Wallprints heeft heel wat voordelen. Het zelfklevende behang bestaat uit scheur- en kreukbestendige, verwijderbare en zelfklevende polyesterstof. Dankzij de zelfklevende laag op de achterkant is behangen kinderspel. De structuur van het materiaal en de lijmlaag zorgen ervoor dat er geen luchtbellen ontstaan. Het behangtextiel kun je tijdens het aanbrengen ook gemakkelijk verwijderen zodat het beeld steeds klopt, ook bij een beeld dat bestaat uit meerdere panden. Tot 2 jaar na het aanbrengen kun je het fotobehang gemakkelijk van de muur halen.
 

Nog meer muurdecoratie

Bekijk ook:

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in