Decoratie

Hex: nieuw design voor klassiek melkkrukje

Heimwee naar die houten melkkrukjes met drie poten van weleer? Studio Segers en Jacobs Interieur gaven het houten krukje een nieuw leven als designobject. Hex is de naam want het krukje telt zes hoeken. Sixinch zorgde voor de lancering. Op en top Belgisch, dus. En gezien op Interieur 2012!
Hex , het nieuwe zeshoekig krukje van Sixinch, is ontstaan uit de samenwerking van Sixinch, Jacobs Interieur en Studio Segers. Jarenlange kennis en expertise van verschillende domeinen werden gebundeld en het resultaat mag er wezen!  Hex is gebaseerd op een oeroude melkkruk en combineert het artisanale vakmanschap van houtbewerking met hedendaagse materialen en vormen, zoals de foamcoating techniek van Sixinch.

Spanning tussen de natuur en het artificiële

Frederik Jacobs van Interieur Jacobs sprak Pieter Jamart van Sixinch aan om samen in zee te gaan. Samen stapten ze naar Studio Segers waar Wim en Bob Segers het krukje voor hen tekenden. Het krukje is een samengaan van tegenstellingen, bijna zoals water en vuur: voor het zeshoekige krukje is het materiaal van Sixinch - minimalistisch gecoated foam (kunststof schuim) - gecombineerd met het natuurlijke effect van het houten onderstel. Die combinatie zorgt voor een zekere spanning.

Multifunctioneel zitmeubel

Door de zeshoekige vorm kunnen de meubels onderling gekoppeld worden tot comfortabele ziteilanden voor een project. Drie maten en drie hoogtes maken het mogelijk om de krukjes te gebruiken bij een tafel, maar ook als een lounge opstelling. De kleur van het krukje, alsook de bewerking van het hout, kun je zelf kiezen. Multifunctioneel design voor een klassieker!

Het krukje is voor het eerst te zien op Interieur Kortrijk 2012 (Hall 6 – Booth 603) en kun je later  verkrijgen bij Sixinch of Jacobs Interieur.
 
Meer info: Sixinch, Jacobs Interieur, Studio Segers

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in