Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Woodstock kaapt prijs weg

De Woodstock houtrek en blokkenwagen van Extremis zijn toebehoren voor Qrater of voor je haard. Het functionele ontwerp maakt het gemakkelijk om houtblokken voor je Qrater of haard comfortabel en esthetisch op te slaan en te vervoeren. Dat dit esthetisch gebeurt, erkent de provincie West-Vlaanderen in zijn Prijs voor Vormgeving.


De provincie West-Vlaanderen organiseerde voor de 2de maal zijn vierjaarlijkse ‘Prijs voor Vormgeving’. De wedstrijd is toegankelijk voor alle designdisciplines, zoals meubilair, verlichting, textiel, mode, consumptiegoederen, webdesign, ...
Voor de tweede maal op rij slaagde Extremis er in om een prijs weg te kapen, deze keer met de WoodStock, een ontwerp van Dirk Wynants.


Zuinig materiaalgebruik

De Woodstock vergemakkelijkt het transport en de opslag van grote hoeveelheden houtblokken voor de haard. De bijhorende trolley kan bovendien ook heel wat andere klussen aan, zoals het transporteren van een bak bier of de boodschappen na het winkelen.
De Woodstock is meteen ook een mooi voorbeeld van de Extremis-filosofie om producten te ontwikkelen met aandacht voor intelligent materiaalgebruik. In dit geval werd het materiaalafval tot een minimum herleid. Zo wordt de trolley immers gemaakt uit het restmateriaal voor de productie van de houtrek.

Meer info: extremis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in