Kachels en haarden

Saey Home & Garden

SAEY is al meer dan 100 jaar actief in het ontwikkelen en verhandelen van kachels en haarden. Dit Belgische bedrijf heeft op het vlak van verwarming drie merken in huis: SAEY kachels en haarden op hout of kolen; Superior haarden en kachels op pellets en Flandria gasconvectoren. Voor ieder wat wils dus.

Activiteit

Meer dan 100 jaar ervaring
SAEY is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in het ontwikkelen en verhandelen van kachels en haarden, en dat momenteel drie merken op de markt brengt. Ben je op zoek naar een duurzame kachel op hout of kolen? Dan is SAEY je partner bij uitstek. Flandria brengt dan weer gaskachels en -convectoren voor een temperatuur op maat. Superior tot slot staat voor kwalitatieve toestellen op pellets. Kortom, welke warmte je ook zoekt, SAEY brengt ze bij je thuis.

Vertrouw op ons vakmanschap
SAEY heeft een eigen research & development team dat instaat voor de ontwikkeling van duurzame toestellen met de focus op gebruiksgemak, kwaliteit en een mooi design. Wist je trouwens dat alle SAEY-toestellen CE-gekeurd zijn? Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese normen inzake veiligheid, volksgezondheid en consumentenbescherming.

Ervaren vakhandelaars in jouw buurt
Doorheen de jaren is SAEY een sterke producent geworden die zijn klanten een ruim aanbod van gebruiksvriendelijke en duurzame kachels en haarden biedt. We werken daarvoor samen met een ruim netwerk van ervaren vakhandelaars. Ben je op zoek naar een SAEY-verdeler in jouw buurt? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Je vindt er alle gespecialiseerde partners waarmee SAEY samenwerkt. Zij begeleiden je graag van aankoop over installatie tot dienst-na-verkoop. Zodat ook jij binnenkort kan genieten van het hartverwarmend vuur in een SAEY-toestel. Uur na uur. Jaar na jaar.

Industrielaan 4 ,  8501 Kortrijk

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in