Kachels en haarden

Het hele jaar door genieten van je haard

Auteur: DRU

De serie Maestro 60 Eco Wave gashaarden zijn fascinerende haarden met de unieke 'Summerlighting®' functie. De LED's die in het branderbed geïntegreerd zijn zorgen voor een mooi vlampatroon op de achterwand en een prachtige gloed, met minimale of zelfs zonder warmteafgifte.

De DRU Maestro 60 serie bestaat uit drie innovatieve nieuwe hybride haarden met unieke, fascinerende en energiebesparende eigenschappen. Ten eerste zijn het moderne, ingebouwde gashaarden met de exclusieve DRU Dynamic Flame Burner®.
Dit zorgt voor hoge, dichte en comfortabele vlammen op de koudste momenten van het jaar. Vervolgens is met de innovatieve DRU Eco Wave app de hoogte en het patroon van de vlammen via een smartphone of tablet te regelen via een grafisch display. Zo kun je tijdens koele lente- en herfstavonden de look en feel van het vuur aanpassen aan jouw stemming en warmtebehoefte.

 

 

Unieke verlichtingsfuncties

De Maestro 60 Eco Wave gashaarden zijn fascinerende haarden met de unieke 'Summerlighting®' functie. De LED's die in het branderbed geïntegreerd zijn zorgen voor een mooi vlampatroon op de achterwand en een prachtige gloed, met minimale of zelfs zonder warmteafgifte. Dankzij de twee kleuren LED's met variërende intensiteit ontstaat er een dynamisch en realistisch effect. Deze unieke functie maakt de haarden uit de Maestro 60 Eco Wave serie ideaal voor zwoele zomeravonden. Wanneer de zon is ondergegaan kan er nog heerlijk worden genoten bij de haard.

 

 

 

 

Dynamic Flame Burner®

 

 

  • ​Het allermooiste gasvuur dat er bestaat
  • Optimale controle over warmteafgifte via Eco Wave
  • Hoofdbrander, in branderbed geïntegreerd, zorgt voor breedte en diepte in het vuur
  • Voorzien van een 2e, uitschakelbare brander voor extra volume en hoogte aan de vlammen

 

 

Eenvoudig openen en reinigen

​De deur van de haarden uit de Maestro 60 serie kan gemakkelijk worden geopend zonder schroeven te hoeven verwijderen.

>>>  Lees meer over het easy release door system

 

 

 

Technische details
De Maestro 60 gashaarden hebben een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij wordt de zuurstof die nodig is voor de verbranding van buiten gehaald, dat resulteert in een veilige en comfortabele verwarming. Aansluiting van het concentrisch kanaal kan via de gevel, schuin of plat dak maar ook met het nieuwste PowerVent® systeem.
Hierbij kan de aan- en afvoerpijp, met slechts een diameter van 10 cm, zeer grote afstanden overbruggen en zelfs via de kruipruimte naar buiten worden geleid.

 

 

Ontdek de haarden uit de Maestro 60 serie
Wil je een front haard of een haard met twee- of driezijdig vuurzicht? Een haard voor elk seizoen? De Maestro 60 Eco Wave gashaarden bieden het gehele jaar door een prachtige beleving, vlammenspel en heerlijke warme gloed.

 

 

 

DRU - Maestro 60/3 Eco Wave

De eerste haard voor elk seizoen.
Ontdek hem hier. 

 

 

 

DRU - Maestro 60/2 Eco Wave
Het hele jaar sfeer en warmte.
Ontdek hem hier. 
 

 

DRU - Maestro 60 Eco Wave

Een haard voor elke periode van het jaar.
Ontdek hem hier. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in