Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Win een Dovre Vintage 35

Dovre beschikt over de productreeks 'Vintage'. Bij deze houtkachels valt meteen de opmerkelijke vormgeving op. Uit deze reeks geeft Habitos.be de Vintage 35 weg. Wil je de charme van het vuur in huis halen? Waag dan snel je kans en win deze prachtige kachel.
Vintage is verkrijgbaar in 3 afmetingen: Vintage 50, Vintage 35 en Vintage 30 en er zijn per model nog verschillende accessoires beschikbaar. Voor de afwerking kun je kiezen voor een antraciet gelakte versie of een emailuitvoering in wit of groen. Zo maak je van deze houtkachel een stijlvolle aanwinst in jouw interieur!

Charme

Het vlambeeld blijft een krachtige troef bij houtkachels. Met Vintage krijg je een extra ruim zicht op het vlammenspel dankzij het grote glasoppervlak. Het vuur is uitstekend te regelen via de primaire en secundaire luchttoevoer. Bij dezed kachel is het tevens mogelijk om rechtstreekse verbrandingsluchttoevoer van buitenaf te nemen. 

Warmtecomfort

De Dovre-kwaliteit blijft uiteraard een vaste waarde. Vintage bestaat uit hoogwaardig gietijzer: de perfecte warmtegeleider. Deze kachel biedt een hoog rendement en minimale milieubelasting.

Veel mogelijkheden

Bij de kleurafwerking is er keuze tussen een antraciet gelakte versie of een emailuitvoering in wit of groen. Naast de basisuitvoering met pootjes kunt u kiezen uit een assortiment van bijkomende onderstellen: een houtvak, tablet of cradle bieden u eveneens mogelijkheden om het stookhout op te bergen. Mooi én handig!

Rookkanaal in email

Een geëmailleerde Vintage kachel in groen of wit heeft echt een unieke uitstraling. Om uw Vintage helemaal tot in de puntjes af te werken, zijn er ook geëmailleerde aansluitbuizen beschikbaar.

Wedstrijd


Meer info: Dovre

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in