Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Welke haard brandt deze winter bij jou?

De avonden worden killer, het haardenseizoen breekt dus aan. Nog geen kachel of haard in huis of vind je het tijd voor een nieuw exemplaar? Dan bieden onderstaande nieuwigheden uit Compleet Wonen – Haarden misschien inspiratie.

Warme woning

Het strakke model Milly van Superior, bij ons verdeeld door Saey, is een compacte pelletkachel die ook nabije ruimtes verwarmt. In de winter kan deze kachel zelfs heel uw woning op een ecologisch verantwoorde manier verwarmen dankzij een rendement van 89,1% en een maximaal vermogen van 8 kW.
Meer info: www.saeyheating.com

Zwevend vuur

De houthaarden van Focus zijn qua vormgeving vaak buitenbeentjes en daar vormt de Grappus geen uitzondering op. De brandkamer en de houtbak ‘zweven’ elk aan een zijde van het centrale, stalen rookkanaal. De haard heeft een vermogen van 8 kW en haalt een rendement van 73%.
Meer info: www.focus-creation.com

Wegens succes verlengd

Dru heeft zijn succesvolle serie Metro recent aangevuld met zes nieuwe modellen van honderd centimeter breed. De Metro 100 XT is verkrijgbaar als fronthaard, tunnelmodel (zie foto) of twee- of driezijdige hoekhaard. De vlammen kunnen op 15 verschillende hoogtes ingesteld worden. De prijzen variëren van 3.495 tot 4.095 euro.
Meer info: www.drufire.be

Straffe hoekhaard

De hoekhaard Ecka van Hoxter, een merk dat bij ons verkrijgbaar is via Dutry & Co, is een houthaard die ook op de centrale verwarming aangesloten kan worden. Kiest u voor zo’n cv-aansluiting, dan kost het inbouwtoestel 5.174 euro (exclusief btw), laat u deze achterwege, dan bedraagt het prijskaartje 3.505 euro (exclusief btw).
Meer info: www.dutry.be

Haal jouw exemplaar van Compleet haarden in huis

Deze nieuwe producten en tal van andere interessante weetjes over haarden & kachels vind je in de nieuwe editie van Compleet Wonen - haarden & kachels. Je kunt het magazine in de dagbladhandel kopen.

Ontdek de volledige inhoud

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in