Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Warm de herfst door

Omdat het Belgische weer het binnenkort toch opnieuw laat afweten, neem je best al wat voorzorgen. In Compleet Wonen - Haarden kan je heel wat inspiratie opdoen hoe je jouw woning de komende maanden kan verwarmen. Ontdek hier al enkele haarden en kachels uit het magazine.

Mobiele biohaard

Verplaatsbaar, betaalbaar en superveilig, dat zijn de drie kernwoorden waar het bij de Saniku Wellnessfire om draait. Deze biohaard kan je aan de muur hangen of op de grond plaatsen, al dan niet met een metalen voetstuk of voetvlak. Hierdoor kan je jouw haard gemakkelijk mee naar buiten nemen. De Saniku Wellnessfire onderscheidt zich vooral met zijn wereldwijd gepatenteerde glazen deur - met veiligheidsslot voor kinderen en huisdieren – in een versterkt metalen frame. Dat maakt dat de lucht onderaan wordt aangezogen, daarna circuleert in de haard en dan via de bovenkant van het raam weer naar buiten wordt geblazen. De biohaarden van Saniku verbruiken alleen bio-ethanol en vind je in verschillende modellen. Deze haard koop je vanaf 350 euro (inclusief btw).


Meer info: Saniku

Charmante kachel in retrostijl

Fan van retro? Dan is de ‘Vintage’ houtkachel van Dovre echt iets voor jou. Deze charmante kachel is verkrijgbaar in drie afmetingen: ‘Vintage’ 30, 35 en 50 en biedt een hoog rendement en minimale milieubelasting. Per model zijn er verschillende accessoires beschikbaar en ook qua afwerking heeft u de keuze: een antraciet gelakte versie of een emailuitvoering. De kleine ‘Vintage’ 30 koop je vanaf 1.500 euro en de grotere variant ‘Vintage’ 50 vanaf 2.300 euro (exclusief btw).


Meer info: Dovre

Strakke houthaard

De houthaard ‘Escamolux’ van Barbas combineert een tijdloze vormgeving met optimaal gebruiksgemak en een hoog rendement. Typerend voor deze haardenlijn is het glazen schuifraam, dat op elke gewenste hoogte open of dicht gezet kan worden. Het solide frame, waarin het schuifraam hangt, maakt een metalen profiel aan de onderkant van de ruit overbodig, wat bijdraagt tot het heldere design van het ontwerp. De ‘Escamolux’ inbouwhaard verschijnt in zes verschillende uitvoeringen en laat zich met zijn minimalistisch verschijning gemakkelijk in elke woonstijl integreren. Je haalt de ‘Escamolux’ 80/65 in huis voor 3.106 euro (exclusief btw).


Meer info: Barbas 


Bron: Compleet Wonen - Haarden.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in