Kachels en haarden

Vista: een houtkachel met een strak design en een feilloze afwerking

Aanbevolen partners

Logo DRU
Verenig vakmanschap en kwaliteit met een prachtig ontwerp en je krijgt het Vista-gamma van Dovre. De nieuwe landscape houthaarden van de Vista-lijn gaan immers volledig op in het interieur. De focus ligt op het schouwspel van vlammen, niet op het toestel zelf. Deze sfeervolle kachels in een ultramodern jasje passen subliem in een huiselijk, clean decor.
Bovendien zijn de inbouwhaarden budgetvriendelijk en efficiënt met een rendement van meer dan 80%. Dat is te danken aan de ingenieus ontworpen verbrandingskamer. De Vista  haarden zijn voorzien van één luchtschuif voor zowel primaire als secundaire lucht en een buitenluchtaansluiting.

Kachel met groot glasraam

Maar bij Dovre weet men als geen ander dat het oog ook wat wil. Daarom werd gekozen voor stijlvol, zwart gelakt plaatstaal en gietijzer met een groot glasraam voor een elegante uitstraling. 

De perfecte kachel

Qua afwerking is er de keuze tussen de minimalistische rand van 4mm en een afwerkkader van 25mm. De haarddeur bestaat grotendeels uit glas en is bedrukt met een subtiele, zwarte rand. Er is keuze tussen vier afmetingen. Zo kan je de perfecte fit in huis halen.

Meer info: Dovre

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in