Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Verwarm je aan deze kachels en haarden

De nieuwe Compleet Wonen ligt in de rekken. Ditmaal bespreekt het magazine haarden en kachels. Voor wie nood heeft aan wat warmte is dit de ideale oplossing. In preview bespreken we alvast drie nieuwe producten uit het magazine: de pelletkachel Spillo van Ravelli, de budgetkachel Nuro 120 van Danskan en de hightech combihaard Scenario van MCZ.

Nostalgische pelletkachel

Deze nieuwe pelletkachel ‘Spillo’ van Ravelli (verdeeld door Avantis), heeft een lichaam uit gietijzer en straalt daardoor een nostalgische charme uit. De ‘Spillo’ heeft een vermogen van 12kW en een verwarmingsvolume van 250m³.

Pelletkachels zijn tegenwoordig meer en meer in trek. Niet alleen omdat het zeer gebruiksvriendelijk is, maar ook omdat de prijs van de pellets lager ligt dan die van andere primitieve brandstoffen. Bovendien hoeven er voor pellets geen bomen te sneuvelen aangezien ze zijn gemaakt van het afval van hout. 

Meer infoAvantis
 

Nieuwe serie budgetkachels

Met de ‘Nuro’-collectie brengt Danskan een nieuwe serie budgetvriendelijke kachels op de markt. De modellen boeten hiermee niets in aan kwaliteit en beschikken over de traditionele Danskan kenmerken zoals een volledig automatische luchtsturing, een strak design, bijzonder duurzame onderdelen en een veelheid aan innovatieve opties zoals zijvensters en een draaiplateau.

Deze ‘Nuro 120’ is voorzien van zijvensters en een lade. Het prijskaartje bedraagt 2 942 euro (exclusief btw).

Meer info: Danskan

Hightech combihaard

Kun je niet kiezen of je jouw haard of televisietoestel wilt laten fungeren als de eyecatcher van uw woonkamer? Dan is deze nieuwe ‘Scenario’ van MCZ in samenwerking met Loewe de oplossing. Dit hebbeding integreert de twee toestellen gewoon in één blikvanger. Een haard op gas of op hout, het kan allebei.

‘Scenario’ wordt geleverd met bijhorende afstandsbedieningen, zowel voor de tv als voor de gashaard.

Meer infoMcz

Compleet wonen

Deze producten zijn verschenen in het nieuwe nummer van Compleet Wonen - Haarden. In dit nummer vind je nog heel wat andere nuttige informatie en ideëen over kachels, haarden & schouwen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in