Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Verf kiezen met je iPad

Het inspirerende paint! magazine van Levis verschijnt nu ook op iPad met extra filmmateriaal, interactieve menu’s, extra foto’s en dus nog meer creatieve ideeën!

In een tijd dat de tablets hot zijn en dat steeds meer magazines en kranten naast een papieren versie ook een digitale versie op iPad uitbrengen, kon Levis als hét innovatieve verfmerk niet achterblijven. De paint! App - gratis verkrijgbaar in de iTunes-store - is een interactief magazine geworden dat de grenzen aftast van wat iTunes vandaag te bieden heeft. Verwacht dus geen pdf van het gedrukte magazine, maar wel een geheel nieuw vormgegeven multimediaal iPad-magazine dat veel extra tools biedt.


Van goesting tot inspiratie

De App is vooral visueel opgebouwd en kan zowel horizontaal als verticaal met de iPad gelezen worden. Wat mag je verwachten? De Paint! App is op dezelfde manier opgebouwd als het klassieke magazine: van goesting naar inspiratie over de kleuren kiezen thuis en in de shop tot de wondermooi afgewerkte kamer.

Uiteraard biedt de App heel wat mogelijkheden die het traditionele magazine niet heeft: zo kun je veel meer interieurfoto’s bekijken - je scrolt gewoon door, kun je kijken naar video’s over kleuradvies of het pleisteren van muren, word je makkelijk doorgelinkt naar andere webpagina’s van Levis zoals de Facebook van het verfmerk.

De tools en mogelijkheden zijn enorm, waardoor de paint! App een plezier is voor elke lezer. De besturing door het hele magazine is bijzonder eenvoudig gehouden dankzij een mooi vormgegeven overzichtspagina waar alle foto’s aanklikbaar zijn.

 

Meer infoLevis

Lees ook: Kleurenpalet vol glamour bij Levis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in