Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Van plan om je huis te restylen? Gebruik fotobehang

Als je je huis wil restylen, kun je er natuurlijk voor kiezen om enkele muren in je woning een nieuw kleurtje te geven. Maar waarom zou je nog kiezen voor een standaard kleurtje op de muur, als je ook kunt kiezen voor vernieuwend, opvallend en sfeerverhogend fotobehang? Door fotobehang aan te brengen profiteer je namelijk niet alleen van een geheel gerestylde woning met een totaal nieuwe sfeer, maar laat je ook zien dat je met de tijd mee gaat. Geen saaie kleuren meer op de muren dus, maar een vernieuwend fotobehang.
Nikkel-art.be is één van de populairste aanbieders van kwalitatief hoogwaardig fotobehang. Zo koop je er kwalitatief hoogwaardig fotobehang in allerlei soorten en maten, dat gemakkelijk aangebracht kan worden op je muren. Enkele voordelen van het Nikkel-art.be fotobehang, zijn de volgende:
  1. Het fotobehang van Nikkel-art.be wordt volgens de allernieuwste en beste techniek gedrukt. Deze techniek wordt latex genoemd en is milieuvriendelijk, veilig voor uw gezondheid en honderd procent vervaardigd met sprankelende kleuren voor de beste kwaliteit en de mooiste uitstraling.
  2. Het fotobehang van Nikkel-art.be is UV-bestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kleuren van je behang vervagen door de zon, want de sprankelende kleuren van ons latex behang blijven altijd van dezelfde kwaliteit.
  3. Het fotobehang van Nikkel-art.be heeft een lange levensduur door de hoge kwaliteit van het behang.
Daar komt nog bij dat het fotobehang van Nikkel-art.be verkrijgbaar is in vele diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een geheel gepersonaliseerd behang, maar is het ook mogelijk om behang te kiezen uit het grote assortiment indrukwekkende prints van Nikkel-art. Enkele categorieën van deze prints die je in de webshop vindt, zijn: reizen, landschap, architectuur, dieren, flora, steden, koken, sport en bestemming.
Hoe bestel ik fotobehang bij Nikkel-art.be?
Het bestellen van kwalitatief hoogwaardig fotobehang bij Nikkel-art.be is erg eenvoudig. Zo kies je eerst een foto die je aanspreekt, om vervolgens de juiste afmetingen en het juiste materiaal te kiezen. Hierbij is het belangrijk dat je altijd tien centimeter bij de hoogte en de breedte van het fotobehang optelt, omdat niet iedere wand gelijk is en je de mogelijkheid hebt dat je anders behang tekort komt. Verder wordt aangeraden om fotobehang met een vlies-achterzijde NW en Fotobehang Vlies Erfurt te bestellen. Deze materialen zijn namelijk eenvoudig aan te brengen en ook weer gemakkelijk te verwijderen.
 
Heb je de juiste afmeting en het juiste materiaal voor het fotobehang gevonden, dan doe je jouw favoriete fotobehang in je winkelmand en start je met het betalingsproces. Hierbij heb je nog de keuze om een kortingscode te gebruiken, indien je deze hebt. Heb je jouw bestelling afgerekend, dan wordt jouw fotobehang zo snel mogelijk thuis bezorgd.

Ontdek nu: Nikkel Art fotobehang

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in