Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Arte gaat extravagant

Arte – fabrikant van muurbekleding – heeft met Extravagance een nieuwe collectie muurbekleding uit. Ze is ontworpen voor muren die de aandacht mogen trekken. De stalen in de collectie zijn zo uitbundig van kleur en dessin dat je er vanzelf zuinig mee omspringt.


Extravagance is een uitgebreid boek met de meest uiteenlopende mogelijkheden. Er zitten herkenbare, vegetatieve motieven bij en de meeste prints zijn groot en imposant.
Liefhebbers van pasteltinten kunnen in deze collectie hun gading vinden, maar ook wie het graag wat pittiger heeft, komt uitgebreid aan zijn trekken.
Durvers zullen eerder kiezen voor een contrastkleur, een mat of glanzend accent of een opvallende contourlijn. Een gulden middenweg zijn de ton-sur-ton realisaties.

Kleurenpallet
Extravagance is ontworpen voor ‘feature walls’ – of muren die de aandacht mogen trekken. Denk maar aan één bepaalde muur in de woonkamer of inkomhal bijvoorbeeld.
De stalen uit de collectie zijn zo uitbundig van kleur en dessin dat je er vanzelf zuinig mee omspringt.
Het kleurenpallet van Extravagance is actueler dan ooit en best wel eigenzinnig. Er zitten heel bijzondere blauwtinten tussen, alle gradaties van koffie, heel apart mosterdgroen en bijna schreeuwerig rood. Daarnaast heb je bij alle motieven ook nog eens accenten in goud, zilver of brons.
Het trendy 'blingbling' van de modewereld heeft duidelijk zijn weg gevonden naar het interieur. Maar het is een feit: het is weer eens wat anders en wie daar aan toe is, zal het nog moeilijk krijgen om te kiezen.

Mer info: Arte

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in