Nieuwe kamers

Uitrusting voor het thuiskantoor

Bij het kopen van kantoorapparatuur voor je thuiskantoor dien je op een hoop zaken te letten. Houd hiermee rekening met prijs-kwaliteit, dimensie, energieverbruik, ergonomie en gebruiksgemak.

  • Telefoon: Neem een aparte telefoonlijn voor je zakelijke activiteiten en zorg ervoor dat jij alleen de telefoontjes op die lijn beantwoordt. Zakelijke telefoontjes moeten niet worden beantwoord door gezinsleden, tenzij die natuurlijk meewerken. Moet je vaak telefoneren, dan heb je ook zeker baat bij een headset. Zo vermijd je schouder- en nekklachten. Plaats de telefoon aan de kant van je niet-dominante hand.
  • All in one: Printer, fax, scanner, kopieertoestel. Bespaar ruimte en koop hier een ‘all in one’.
  • Draadloos: Je monitor is het belangrijkste aspect van de computeropstelling. Aanzie dit net als een bijzaak aangezien hier een massa toepassingen op worden weergegeven. Muis en toetsenbord moeten de nodige ergonomie bieden. Wil je hier ook plaats besparen, dan kan je voor een draadloze oplossing gaan.
  • Een goed thuisnetwerk is handig als je op verschillende plekken in huis wilt werken. Als er zowel in de keuken, de woonkamer als in je bureau aansluitingen voor pc en telefoon zijn, kun je ook al eens op 'verplaatsing' werken.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in