Nieuwe kamers

Ergopool combineert hoogstaande techniek en ergonomie

Een pool kan zowel binnenhuis als in de tuin of op een terras worden geïnstalleerd. Wie kiest voor een pool in de badkamer, wellness- of fitnessruimte kan het hele jaar door genieten van de rust en ontspanning die bruisende waterbellen brengen, zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden.


Hoesch beheerst de techniek van water in beweging tot in de kleinste details. Voor de perfectie inzake ergonomisch comfort doet Hoesch een beroep op een balneoloog. De combinatie van hoogstaande techniek en een optimaal ergonomisch comfort leidde tot de ontwikkeling van de “Ergopool”.

Een Ergopool leent zich uitstekend om met de hele familie te genieten van borrelend water. De Ergopools voor privégebruik van Hoesch bieden plaats aan 3 tot 5 personen.

Jets op maat
Een Ergopool verschilt grondig van een bad met een whirlsysteem. In de eerste plaats doordat het water in een Ergopool, in tegenstelling tot een gewoon bad waarvan je na elke badbeurt het water laat weglopen, blijft staan. Bovendien is een Ergopool niet zomaar een bad voorzien van enkele waterjets. Het bepalen van het aantal en de verdeling van de waterjets in een Ergopool gebeurt niet lukraak. Het bereiken van een maximale ontspanning gecombineerd met ergonomisch lig- en zitcomfort bepalen de plaats en de verdeling van de jets.

In de Ergopools van Hoesch verzekeren vaste, richtbare jets samen met rotatiejets een weldoend massage-effect in de zit- en ligzone.
In de zitzone worden uw wervelkolom en schouders gemasseerd. In de ligzone word je verwend met massage van de lendenstreek. Ook de voeten en kuiten worden daarbij niet vergeten.

Filtersysteem
Om continu een perfecte hygiëne te kunnen verzekeren, zijn de Ergopools van Hoesch voorzien van een doeltreffend filtersysteem. De filterinstallatie haalt alle onzuiverheden uit het water.
Je kan bovendien opteren voor een desinfectiesysteem door middel van actieve zuurstof. Deze waterbehandelingsmethode is ecologischer en huidvriendelijker dan chloor, maar even doeltreffend.

De Ergopools zijn voorzien van een automatische waterniveausturing die het water automatisch bijvult tot het ingestelde waterniveau. Een automatische verwarmfunctie houdt het water op een aangename temperatuur.

De bediening van de diverse functies van de Ergopools gebeurt met een afstandsbediening met gebruiksvriendelijk touchscreen.

Een onderwaterspot verlicht de Ergopool sfeervol. Wie het wenst, kan de Ergopool in optie uitrusten met led-verlichting en kleurenwissel (groen, blauw, rood, geel of wit).

De Ergopools kunnen ofwel volledig vrijstaand ofwel deels vrijstaand, deels tegen een muur worden geplaatst. Voor de afwerking is een kunststof voorzetpaneel beschikbaar.

De Ergopools van Hoesch zijn beschikbaar in diverse vormen (rond, ovaal, vijfhoekig, …). Het zijn kant-en-klare systemen, voorzien van alle onderdelen, leidingen en een afdekzeil. Dat maakt dat de installatie snel en vlot kan verlopen, een troef voor de installateur en de consument.

De aanbevolen verkoopprijs van een Ergopool begint vanaf 14.542 euro, exclusief btw.

Voor meer informatie: Hoesch-design.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in