Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Twee kamers voor de prijs van één

Onze gewijzigde manier van leven stelt ook eisen aan onze woning. Vaak moet één kamer meerdere functies hebben. Levis geeft enkele tips hoe je hier kan op inspelen.
Onze levenswijze is tegenwoordig nogal hectisch. We hebben behoefte aan flexibiliteit. We willen in onze woonkamer kunnen thuiswerken of in de keuken kunnen tv-kijken terwijl we eten. Al onze traditionele ideeën over de functie van woonruimtes, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer, worden overboord gegooid. Maar hoe kan je klassiek ingedeelde kamers aanpassen en comfortabel maken zodat je er ook andere dingen in kan doen? Met verf kan je al heel wat doen. Hier zijn twee ideetjes, eentje voor een grote en eentje voor een kleinere kamer.

Grote kamer

Als je een grote kamer hebt, gebruik dan kleuren om ze in aparte ruimtes onder te verdelen: schilder een hoekje in een andere kleur, plaats er een tafel tegen en klaar is kees, je hebt een instant kantoor.

Kleine kamer

Als je kamer niet zo groot is, moet je gedurfd te werk gaan. Schilder een keuken in een kleur die je normaal zou kiezen voor je woonkamer en ze zal er onmiddellijk gezelliger uitzien.

Meer info: Levis.info

Auteur: Levis – september 2007 – voor Habitos.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in