Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Silently! Hier wordt geverfd

In tegenstelling tot de kleurexplosie aan het begin van het decennium, mogen de kleuren nu ingetogener. De nieuwe Ambiance Mix-collectie van Levis voedt de terugkeer naar de sereniteit met een uitgebalanceerd kleurenpalet. …do it Silently.


De nieuwe Ambiance Mix Collectie Silently wordt getypeerd door leegte, ruimte en rust. Kleuren die niet schreeuwen, maar elegantie, ruimte en rust oproepen. De twaalfde Ambiance Mix-collectie is er één van een terugkeer naar jezelf, met achttien minutieus uitgekozen trendkleuren die door het team van Levis Colorlab werden samengesteld. Het uitgekozen palet gaat van Majestueus Blauw over Mystiek Paars naar Cement. Iedere kleur schept geborgenheid in combinatie met waardeobjecten, familiestukken of reissouvenirs.

Tijdloos

Het Silently-palet maakt van een thuis een shelter. Een cocon waar we ons terugtrekken en onszelf kunnen zijn. Een omgeving die geborgenheid biedt met warme kleuren die op een originele manier worden gecombineerd. Af en toe mogen de tinten zelfs minzaam opvallen, zoals metallic kleur Cava, die zorgt voor reflectie in de omgeving. Silently is tijdloos, klassevol en eerlijk.

Tegenreactie op de Google-ization

Silently is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Zowel op culinair gebied als in de mode- en designwereld laat zich een terugkeer naar sereniteit en eerlijkheid optekenen. De laatste collecte van Armani is er eentje die oude waarden terug in ere herstelt. Sergio Herman oogst zijn eigen groenten op een veld bij zijn sterrenzaak Oud Sluis. De familiale waarden waren nog nooit zo sterk aanwezig, en we zijn nergens liever dan op een geborgen plek als ons huis. Contradictorisch – of misschien net logisch – in een tijd waarin nog nooit zoveel communicatiemiddelen voorhanden waren. Onze samenleving ondering een Google-ization waardoor het huis nog de enige afgesloten plek is waar het even niet moet. De terugkeer naar slowfood, slowtravel of gewoonweg slowlife zijn uitdrukkingen tegen de hyperproductie van onze maatschappij. Silently speelt in op die rustmomenten thuis met een zorgzaam en rustgevend kleurenpalet.


De Silently-collectie is net als alle andere thema-collecites van Ambiance Mix exclusief verkrijgbaar op de Levis mengmachine in Ambiance muurverf en lak.

Meer info: Levis
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in