Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Slapen als een roosje

Goed slapen is de eerste voorwaarde om je lekker te voelen. Met de volgende zelfregelende matras, het zomerse linnen en lamswollen bed slaap je als een roosje.
 

De slaap niet kunnen vatten omdat je het te warm of te koud hebt? Het kan tot uren nachtelijk gewoel leiden... De nieuwe topmatras TempSmartTM van Jensen regelt zelf het ideale bedklimaat. Het resultaat is een aangename, comfortabele nachtrust én een opgewekte ochtend.
De innovatieve technologie bestaat uit miljoenen microcapsules die zich constant aan de temperatuur van de huid aanpassen. Naargelang de situatie kan TempSmartTM overtollige lichaamswarmte opnemen, opslaan of afstaan. De microcapsules vormen zo een buffer tegen oververhitting en zweten en anderzijds tegen kou en rillen. Met TempSmartTM teken je voor een bedklimaat op maat!
www.jensenbed.be


Zacht linnen

Met de nieuwe collecties van Slabbink Home Creations kan je niet anders dan goedgezind wakker worden. En de dag energiek starten. Want het zomerse bedlinnen straalt simpelweg met zijn frisse kleuren en opgewekte dessins. Multicola doet denken aan een kleurrijke mozaïekmuur, waar frisse en ingetogen kleuren elkaar afwisselen. De typische structuur komt terug op het sierkussen en het laken, terwijl de kussenslopen en het dekbedovertrek luchtiger zijn getekend, met blokjes speels verspreid.
Dat ook een rieten mand inspirerend kan zijn, bewijst het bedlinnen Sabal. Mirabel Slabbinck vertaalde het motief, waarbij twee verschillende tinten van hetzelfde riet in ruitvorm werden geweven, naar een eigentijdse tekening. Zo geeft het sierkussen de weving van het riet exact weer, terwijl de kussenslopen en het dekbedovertrek verrassen met een variatie.
www.shc.be


Tijdloos en urban

Dit seizoen trok Gant Home voor twee collecties naar Italië om inspiratie op te doen.
Gant Home City focust op exclusieve materialen die met de meeste zorg uitgekozen zijn, zoals kasjmier en hoogwaardig katoen. De collectie kenmerkt zich door haar uitgesproken zin voor detail. De moderne urban stijl komt tot stand dankzij de mix van verfijnde motieven zoals klassieke dassenprints en neutrale tinten zoals zwart, wit, grijs, donkerblauw en kaki. De sleutelelementen van deze zomercollectie zijn kussenslopen van katoen die een nieuwe look meekregen, lakens van katoensatijn met paisleymotieven, kussenslopen met kabelmotieven en cosy plaids in geweven kasjmiersamenstellingen.
Gant Home Country draait rond tijdloze klassiekers en relaxte elegantie. Schitterende kleuren en nieuwe versies van strepen en ruiten staan hier centraal. De stijl van deze lijn is meer basic en eenvoudig, geactualiseerd met madrasruiten en zachte pastels. 
www.gant.com


Lamswollen bedden

De Britse beddenfabrikant Vi-Spring heeft onlangs twee nieuwe modellen geïntroduceerd: de Marquess Supreme en de Coronet Supreme. Deze modellen bevatten, zoals de overige modellen uit het Vi-Spring gamma, alleen 100% natuurlijke materialen, en zijn volledig met de hand gemaakt.
De Marquess Supreme is uitgerust met twee lagen veren, van elk meer dan 350 veren per vierkante meter in ingenaaide pockets, en telt daarnaast ook drie rijen zijnaden. Ze wordt met de hand gestoffeerd, waarbij een mengeling van de allerbeste natuurlijke materialen wordt gebruikt, waaronder lamswol, katoen en zijde. In de ‘dubbele veren’ reeks, is de Marquess Supreme een steviger alternatief voor de comfortabele Tiara en Tiara Supreme. De Coronet Supreme is uitgerust met één verenlaag van meer dan 500 veren per vierkante meter in ingenaaide pockets en wordt gestoffeerd met pure lamswol en katoen.
www.vispring.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in