Decoratie

Pinteresting: An-Katrien Dullers

Pinteresting persoonlijkheid An-Katrien is nog maar 27 jaar, maar leidt wel haar eigen PR- en eventbureau Marnix & Ally. Dit doet ze samen met collega Ellen. An-Katrien, 'Ally', is actief op alle denkbare sociale media, dus ook op Pinterest. En net daarover sprak Habitos.be met haar.

Identikit An-Katrien 'Ally' Dullers  
 
 • Naam: An-Katrien Dullers
 • Leeftijd: 27
 • Woon/werkplek: Woont en werkt in Antwerpen
 • Job: Owner/Brand Buzzer bij Marnix & Ally
 • Hobby's: Fashion, styling,
  muziek, fitness, boksen, lezen, schrijven, ...
 • Naam op Pinterest:
  An-Katrien {Ally}
 • Op Pinterest sinds? Januari 2012

Hoe heb je Pinterest leren kennen?

"Ik ben zeer actief op alle social media-kanalen - het is dan ook een deel van mijn werk - en toen ik hoorde dat er een ‘new kid in town’ was, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik was meteen weg van het concept."

An-Katrien vindt Pinterest gewoon ongelooflijk inspirerend en ontspannend. "Ik sta er van versteld, dat ik steeds nieuwe, leuke dingen ontdek. Ik kan dan ook niet zonder mijn (bijna) dagelijkse portie Pinterest. Ik hou van de veelheid van indrukken en de oeverloze inspiratie, die ik er opdoe."

Wat pin je en waarom?

"Ik pin een beetje vanalles. Veel rond interieur en mode, maar fotografie, beauty, food, design, ... krijgen ook een plaatsje op mijn boards. Eigenlijk weerspiegelen mijn borden zeer goed wie ik ben of waar ik van hou. Ik vind iets mooi en ik pin/like het. Daar draait het bij mij in de eerste plaats om. Ik moet me aangetrokken voelen tot het beeld, de sfeer in de foto, de kleuren, het achterliggende idee... . Het moet een emotie bij me losmaken."

An-Katrien vindt Pinterest ook een erg handige tool. "Het is een bron van inspiratie voor allerlei dingen. Voor mijn job, voor mijn trouw- en verbouwplannen, voor mijn garderobe, voor etentjes... Noem maar op. Leuk idee gespot? Hup, pinnen op één van mijn borden! En niet onbelangrijk: je kunt er - bij wijze van spreken - op de gekste plaatsen mee aan de slag, zelfs in de rij aan de kassa, ."

Dingen in de categorie 'Travel' pint ze niet. "Omdat het me het minste aanspreekt. Wel in het echte leven, maar het is gewoon niet iets dat ik aan Pinterest koppel."
          

Wat is je eigen lievelingspin?

"Erg moeilijke vraag. Omdat ik elke pin heb gepind omdat ik ‘m echt leuk vind. De ‘White space makes me happy’-pin springt er wel uit. Die omvat veel. Ik hou van witte interieurs, lichte beelden en gevoelens. Ik hou van lichtspel. Ik hou gewoon van happy."

"De pin van dit witte interieur vind ik ook echt zalig. De sfeer, het gevoel, de kleuren, de gebruikte materialen,... . Hier zou ik wel kunnen wonen." 

Je lievelingsboard?

"Op dit moment is dat ‘Home Is Where...’, omdat ik heel erg bezig ben met de inrichting van mijn splinternieuwe huis. Mijn focus ligt
dus op inrichting, design en ... 'other beautiful deco stuff', dus de boards ‘& Other Things’ en ‘Cooking + Cleansing’ krijgen veel aandacht."     

Aanraders op Pinterest?

"Stephanie Duvals Pinterest is een echte topper. Ik kan me altijd vinden in haar pins. Datzelfde gevoel krijg ik ook bij de pinboards van Beth, Local Milk. Zoveel verschillende beelden, zoveel verschillende ideeën. Love it!"

Leuke websites om te pinnen?

"Om er maar enkele te noemen: Remodelista, blogspot My Scandinavian Home, Emmas designblog, The Coveteur, The Design Chaser, ..."

Gepind door Habitos.be

We verzamelden heel wat woonspullen in het artikel Absoluut Déco: Haal meer kleur in je huis. Kleurrijke interieurspullen die je ook op ons Pinterest-moodboard Absoluut Déco kunt terug vinden.

Opvallend op Pinterest

Verlichting kiezen voor je huis is niet gemakkelijk. Op de Pinterest-pagina van Home Adore vonden wij een leuk moodboard Lighting met alleen maar verlichting. Hier doe je vast ideeën op: voor hele moderne interieurs maar ook voor liefhebbers van meer klassieke tot zelfs art déco interieurstijlen.


Auteur: Gretel Kerkhofs - juni 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in