Verlichting

Philips vereenvoudigt stap van gloeilamp naar ledlamp

Philips vereenvoudigt haar reeks ledlampen om jou een eenvoudige en probleemloze oplossing te bieden voor het opwaarderen naar led-lichtkwaliteit
Philips heeft haar reeks ledlampen voor woninggebruik gestroomlijnd om de overstap van gloeilampen naar energiebesparende led's eenvoudig te maken. Dankzij de winkelvriendelijke displays en verpakking is het nu gemakkelijker dan ooit tevoren de juiste ledlamp te kiezen voor jouw armaturen. En aangezien het een Philips-product is, kun je erop vertrouwen dat het warmwit licht met een geweldige kwaliteit levert dat lijkt op dat van traditionele lampen, maar dan wel met het voordeel van wel 80% minder energieverbruik en een veel langere levensduur.

Verleen uw woning de beste lichtsfeer

De nieuwe reeks Philips ledlampen wordt aanbevolen in onafhankelijke consumententesten, wat Philips’ leiderschap in ledtechnologie bevestigt. Ze zijn ontworpen om een warmwit licht te geven dat ideaal is voor het scheppen van een huiselijk sfeer. De ledlampen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en doordat ze een gloeilampvorm hebben met dezelfde lampvoeten, zijn ze eenvoudig te installeren in armaturen, wat de overstap naar ledlampen probleemloos maakt.

Nu er zoveel mogelijkheden op de winkelschappen liggen, kan het kiezen van de juiste led vervangingslamp complex en ontmoedigend zijn. De nieuwe reeks van Philips maakt het u gemakkelijker doordat het aantal producten is teruggebracht van vijftig naar twintig, elk met een duidelijk etiket op de verpakking dat het vergelijkbare lampvermogen en de lampvoet vermeldt zodat je eenvoudig de juiste ledlamp kunt kiezen voor uw woning.

Jeroen de Waal, Hoofd Marketing van Philips Lighting, zegt: “We zijn er trots op dat we een voorbeeld zijn in ledoplossingen voor woningen. Deze nieuwe reeks ledlampen is gerealiseerd om de overstap van gloeilampen naar ledlampen voor jou gemakkelijker te maken. Met hun duidelijke etikettering, minder producten in het aanbod en een voor zichzelf sprekend display in de winkels is het voor jou gemakkelijk de lamp te vinden die je nodig hebt en jouw huis om te vormen met beter, duurzame licht.”

De nieuwe ledreeks biedt vervangingsmogelijkheden voor lampen van 25 W tot 75 W, die leverbaar zijn in gloeilamp-, kaars- en spotvorm, met prijzen die beginnen onder de € 10.

Belangrijkste eigenschappen van de reeks ledlampen

  • Warmwit licht
  • ledoplossingen ter vervanging van 25 W- tot 75 W-gloeilampen 
  • Luxeon hoogvermogen-led's 
  • Normale E27-schroeflampvoet en kleine E14-schroeflampvoet, GU10- en MR11-lampvoet 
  • Chique, gestroomlijnde vormgeving 
  • 80 % energiebesparing
  • Lange levensduur 
  • Concurrerende prijs
Meer info: Philips

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in