Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

Over wekkerradio’s die klimmen en weglopen

s' Morgens uit bed geraken kan bij momenten een echte kwelling zijn. Bij iedere snoozeronde sla je de wekker opnieuw af, ... om uiteindelijk te laat uit bed te geraken. Met Sfera en Clocky zal je dat niet snel meer overkomen. Deze wekkers verplichten je uit bed te komen.

Wekkerradio Sfera staat niet naast je op het nachtkastje, maar hangt boven je bed. Wanneer je het alarm instelt, dimt de gloeiende Sfera zachtjes uit en stopt de muziek met een fade out.
Wanneer het alarm ’s morgens een eerste maal afgaat, kan je door eenvoudig naar boven te reiken het alarm in de snoozefunctie schakelen. Tegelijkertijd begint Sfera aan een langzame klim naar het plafond. Wanneer het volgende alarm afgaat, zal je dus hoger moeten reiken om 10 minuten ‘snooze’tijd te winnen. Wanneer Sfera uiteindelijk het plafond heeft bereikt, zit er niets anders op dan recht te staan en Sfera opnieuw omlaag te trekken naar het bed. Alleen zo kan het alarm worden uitgeschakeld.
Meer info op hayatbenchenaa


Clocky
Ingenieuzer is Clocky. Deze wekkerradio geeft je exact één kans om op te staan. Druk je op snooze, dan zal Clocky van je nachtkastje springen en door je kamer gaan rijden op zoek naar een plekje om zich te verstoppen. Na 10 minuten zal hij vandaar uit opnieuw lawaai beginnen maken. Je bent dan wel verplicht om uit bed te komen.
Meer info: nandahome

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in