Verlichting

Niko maakt schakelaars onzichtbaar

In de beperking toont zich de meester. Niko doet deze wijsheid alle eer aan met Mysterious, een gamma van zeer discrete schakelaars en stopcontacten.


Niko's nieuwe gamma van schakelaars en stopcontacten laat zich volledig gelijk met de wand inbouwen. Gebruikers kunnen de schakelaars overschilderen of behangen. Een zachte, warmwitte gloed markeert de aanwezigheid van de schakelaar. Het gamma bestaat uit drukknoppen voor één tot vier lichtpunten, stopcontacten en aansluitingen voor bijvoorbeeld tv en telefoon.

Tijdloos mooie lifestyle

Mysterious straalt rust uit. Dit gamma wenst niet de aandacht te trekken met displays of technodesign. Het wordt perfect geïntegreerd in de leefwereld van de gebruiker. Mysterious is ideaal voor wie creatief met zijn interieur wil omgaan. Wie de muren regelmatig een ander kleurtje wil geven, kan de knoppen mee verven.
Anderzijds kan je over deze drukknoppen ook behangen. Mysterious is het ideale gamma voor wie creatief wil zijn. In welke stijl ook, het valt op hoeveel mooier volledig vlakke wanden zonder schakelaars met afdekplaatjes zijn.

Surf naar www.mysterious.be  en duik in een zee van mogelijkheden.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in