Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Nieuw behangmerk Hookedonwalls breekt uit

Tegen het traditionele in, streetwise to the bone en helemaal verslingerd aan stijlvol behang: dat is Hookedonwals. Verwacht van dit nieuwe behangmerk het onverwachte in een wereld die volgens hen al veel te lang op doorsnee drijft.


Met hun eigenwijze interpretatie van de laatste trends is Hookedonwalls vastbesloten om voor de nodige opschudding te zorgen.

Vive la révolution
Wanneer in de wereld van behang de muren op je afkomen, kan je maar één ding doen: zelf een nieuwe standaard creëren. En dat is wat Hookedonwalls dan ook gedaan heeft. Vanuit het gevoel dat er dringend nood was aan meer verbeelding in behangland werden de lijnen uitgezet.

Voor Hookedonwalls is behang een passie. Eén die onlosmakelijk verbonden is met een bepaalde levensstijl. Behang vertelt toeschouwers wie je bent en hoe je in het leven staat. Het merk wil dan ook een publiek aanspreken dat risico’s durft nemen, van aparte schoonheid houdt en daar ook wat voor over heeft.

Vergeet veilig, val op
Vergeet veilige prints, slaperige kleuren en saai papier. Het behang van Hookedonwalls staat voor gedurfde statements waarmee je een lifestyle van vernieuwing en opwinding in huis haalt. Opvallen is de boodschap, met een relativerende knipoog naar hedendaagse trends. Ondanks dit exclusieve karakter wil Hookedonwalls een bereikbaar merk blijven.

Drie collecties
Hoe verslingerd ze bij Hookedonwalls zijn aan streetwise behang, blijkt uit het opvallende debuut van het nieuwe merk. Maar liefst drie collecties staan klaar om de wereld te veroveren. Meer dan simpelweg kleuren en dessins op de behangliefhebber los te laten, wil Hookedonwalls een verhaal vertellen. Uit het leven gegrepen, van de straat geplukt en recht uit het hart. Verwacht gerust meer dan mooi papier.

Stolen diamonds
Het onbestemde gevoel van vervlogen kostbaarheid... Alsof je toevallig een glimp opvangt van een verloren gewaande schat op een verborgen plek. Net wanneer de wereld in een sinistere duisternis dreigt weg te zinken, glinstert iets in de verte. Stolen diamonds.

Belgian Graffiti
De kunst van de oude meesters, de trots van ambachtslui, het verleden van een volk... eeuwen geleden al zetten mensen hun stempel op wat ze zelf maakten. Van schilderij tot scheepstuig, van vaas tot voetstuk. Belgian Graffiti gaat over onze eigen geschiedenis, onze erfenis die kan bogen op een rijke traditie van vakmanschap. Met oog voor detail, laag na laag vervormen en herwerken we vandaag het oude in het nieuwe. Geen kunstmatig bandwerk, wel een passionele band met kunst. Puur en echt.

Hysterical glamour
Mysterieuze femmes fatales cirkelen achteloos in een hotellobby rond, de high society maakt zich theatraal op voor een bal masqué. En dan gebeurt het. Een barst in het glanzend bovenlaagje vernis. Grandeur vervalt in overdaad, tijdloze klasse krijgt een onbestemde tristesse over zich. Hysterical glamour laat de scherpe kantjes zien van een wereld die tot ieders verbeelding spreekt. Van pracht en praal naar ongecontroleerde decadentie...

Meer info: www.hookedonwalls.com  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in