Aanbevolen partners

samsung logo
De slaapkamer

7 creatieve bedden om van weg te dromen

Goed slapen is erg belangrijk voor het lichaam. Daarom is een degelijk bed geen overbodige luxe. Een goed bed is gelukkig geen synoniem voor een saai bed. Onze redactie zocht 7 bedden uit, waar jij zeker en vast eens wilt gaan op liggen.

Hamster

Dat een bed altijd rechthoekig moet zijn, ontkrachten we meteen. In deze bol kun je misschien wel niet echt tot rust komen, maar je uitleven als een hamster, is wel een optie. 

Hout

Moet een bed altijd duur zijn? Nee, toch. Met enkele houten panelen heb je al snel een bedbodem. Rest je alleen nog een matras, lakens en kussens aan te schaffen.

Deze goedkope oplossing is ideaal voor bijvoorbeeld een studentenkot. 

Staand liggen

De meeste mensen die wij kennen, slapen al liggend. Wil je wat variatie? Dan raden we je dit bed aan. Net zoals een vleermuis slaap je al hangend. Het hoeft gelukkig wel niet ondersteboven. 

Hamburger

Voor mensen die van eten houden, zijn dit de ideale bedden. Je kunt nog kiezen. Ga je voor het gezonde bed? Of zondig je en kies je voor de overheerlijke hamburger? Alvast smakelijk slapen!

In de kast

Meestal staat het bed midden in de slaapkamer, maar het kan ook anders. Verberg je bed achter een kastdeur. Dan is het 's avonds niet alleen oogjes en snaveltje dicht, maar ook de kastdeurtjes dicht. 

Slapen met elkaar

Ons laatste bed in de aanbieding is er eentje voor meerdere personen. Slaapt je kind 's nachts slecht of wil je hem nog gewoon even bij je houden. Dan is dit bed met opstapje ideaal.

Auteur: Daan Slingers - oktober 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in