Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Loewe Individual 40 Selection: blikvanger in Home Cinema-formaat

De European Imaging and Sound Association (EISA) heeft de European Home Theater Design 2006-2007 Award aan Loewe uitgereikt. Loewe krijgt deze prestigieuze prijs voor de Individual Selection TV en de Individual Sound. Het is de derde keer dat deze internationale organisatie met een jury van vier panels - samengesteld uit redacteuren van diverse gerenommeerde Europese vakbladen - deze jaarlijkse Europese prijs aan Loewe toekent.


Bekroond design en de beste techniek
Loewe breidt zijn succesvolle Individual-televisielijn uit met het grootformaat LCD-toestel Individual 40 Selection. Met een zichtbare beelddiagonaal van 101 centimeter biedt dit TV-toestel het allerhoogste televisiegenot met briljant beeld in het 16:9-bioscoopformaat. Daarvoor zorgen het hoge resolutie LCD-beeldscherm (1366 x 768 pixels) en het Loewe Digital+-platform. In combinatie met het nieuwe Loewe Individual audiosysteem Individual Sound ontstaat zo een buitengewone Home Cinema-installatie.

De nieuwe Loewe Individual zit vol met innovatieve technologie en is daarmee helemaal voorbereid op de toekomst. Zo draait de Individual op het unieke, volledig gedigitaliseerde Loewe Digital+-platform. De ontvangstmogelijkheid voor digitale terrestrische televisie (DVB-T) en de digitale ontvangst via de kabel (DVB-C) zijn reeds in het toestel geïntegreerd. Indien gewenst, kan men eveneens DVB-S (Satelliet) gebruiken. De geïntegreerde Common Interface biedt bovendien toegang tot Pay-TV-zenders - zonder storende externe Settop-Box. Uiteraard is de Individual HD ready. De digitale High Definition Multimedia Interface (HDMI) inclusief kopieerbeveiliging HDCP zorgt ervoor dat dit toestel geschikt is voor de hoge resolutie weergavekwaliteit van digitale beeld- en geluidssignalen.

Het beste beeld door Loewe Image+
Door de beeldverbeteringstechnologie Loewe Image+ die speciaal voor groot formaat platte beeldschermen is ontwikkeld, biedt de Individual 40 Selection het beste televisiebeeld uit analoge en digitale signalen. Onafhankelijk van de inkomende bron wordt het beeldsignaal qua contrast, scherpte en kleur verbeterd. Een ander voordeel ten opzichte van andere aanbieders is dat Loewe Image+ geschikt is voor HDTV. Bovendien zorgt het door Loewe ontwikkelde CRX®-Sound System voor een uitstekende geluidsbeleving.

Revolutionair: de hardeschijfrecorder DR+ met Highlight-functie
Als fabrieksvariant is er ook een Individual 40 Selection met geïntegreerde Loewe Digital RecordingPlus (DR+) beschikbaar – inclusief de nieuwe Highlight-functie. De geïntegreerde digitale hardeschijfrecorder neemt continu de lopende uitzending tot 100 uur op, voorgeprogrammeerd of direct tijdens de uitzending. Dit proces, dat Time Shift heet, maakt in tijd verschoven televisiekijken mogelijk. Bij een onderbreking van een TV-uitzending, bijvoorbeeld vanwege de telefoon, is één druk op de knop van de afstandsbediening voldoende om de uitzending stil te zetten en aansluitend zonder enig verlies van informatie verder te kijken.

Dankzij de nieuwe Loewe Highlight-functie kunnen met slechts één druk op de groene knop van de afstandsbediening de persoonlijke hoogtepunten van een uitzending – bijvoorbeeld van een voetbalwedstrijd of een live discussie – worden opgeslagen. Automatisch worden de voorgaande 30 seconden – dus bijvoorbeeld de scène die tot een doelpunt leidde – én de volgende 30 seconden als Highlight vastgelegd en gearchiveerd. Op die manier kunnen afzonderlijke wedstrijdscènes herhaald worden en persoonlijke hoogtepunten samengesteld worden.. En met de ‘Beeld-in-Beeld’ (PIP)- en de Replay-functie is het zelfs mogelijk om een Highlight direct af te spelen zonder daarbij de actuele uitzending te moeten missen. Alle functies van DR+ zijn overigens snel en eenvoudig via het nieuwe, nog duidelijker opgebouwde bedieningsmenu Loewe Assist+ te bedienen.

Opstellingsmogelijkheden
De fascinerende opstellingsmogelijkheden maken van de Individual 40 een blikvanger in iedere ruimte. De Individual kan aan een spectaculaire bodem-plafond-stang worden bevestigd en kan dan worden gedraaid en gekanteld. Het functionele scherm van hoogwaardig aluminium maakt het LCD-toestel een lust voor het oog. De floorstand is bovendien motorisch draaibaar. Kabels verdwijnen bij alle opstellingsmogelijkheden elegant in de voorgefabriceerde kabelgoot.

Uniek modulair concept
De nieuwe Individual is verkrijgbaar in vijf behuizingskleuren: brons, titaan, zilver, zwart of cream hoogglans. In combinatie met het getinte en ontspiegelde contrastfilterscherm ontstaat een individueel en exclusief front design. Bovendien krijgen de zijkanten van de Individual 40 Selection een persoonlijke touch door het stijlvolle inlegwerk. Dit bestaat uit gekleurd kunststof, hoogwaardig natuurlijk materiaal en hoogwaardig metaal zoals gepolijst chroom of geëloxeerd aluminium. Dit standaard palet wordt aangevuld door twee trendy kleuren: appelgroen en oranje. De Individual 40 Selection is verkrijgbaar vanaf € 3.999,-

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in