Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Nog betere audio- en video-ervaringen

De audio- en videowereld staat niet stil. Om de haverklap verbeteren de ontwikkelingen die we binnenskamers op geluids- en beeldvlak ervaren. De laatste evoluties...

Draadloze audio

Luister je graag in woonkamer en keuken naar dezelfde muziek? Heb je geen zin om lange audiokabels te trekken of is het netjes wegwerken van de audiokabel in jouw situatie onmogelijk? Dan biedt Marmitek een oplossing met de draadloze audiokabel. De Audio Anywhere 625 verstuurt het geluid digitaal, dus zonder kwaliteitsverlies. Het bereik van deze zender is tot 40m vrije veld en tot 10m door vloeren en muren. Meerdere ontvangers aansluiten, is mogelijk.

Prijs van de Audio Anywhere 625: 61,95 euro.

Meer info
: Marmitek

Krachtig met lcd

Sony komt met een beeldpatser op de proppen. De nieuwste Bravia lcd-scherm beschikt over een 4K lcd-scherm, bestaande uit ongeveer 8,29 megapixels, ofwel viermaal de resolutie van de Full HD-standaard. De kijker wordt niet gestoord door de pixels en kunnen vaststellen dat de beelden ongelooflijk realistisch en haarscherp zijn vanuit een kijkhoek van 60°, ook al zitten ze de helft dichter bij het scherm dan bij een Full HD-tv.

Prijs van de 4K lcd-scherm: 25.000 euro.

Meer info: Sony

Dunste Blu-Ray soundbar met Ambisound

Philips is samen met jou bezeten door muziek. De Ambisound-technologie levert een multikanaals surround-ervaring met minder luidsprekers. De vijf versterkers en zes luidsprekers passen in elke kamer zonder rommelig te ogen. Het SoundBar-ontwerp past het beste bij een flat tv van 102cm (40") of groter.

Meer info
: Philips

Eén luidspreker, één aansluiting

Bose komt met een geluidssysteem met een onopvallende luidspreker die bij de meeste tv-toestellen past. Gesprekken, muziek, actie, geluidseffecten ... met het Bose® Solo TV sound system klinkt je dagelijkse portie nieuws, film, comedy of drama plots een stuk beter. Het Bose® Solo TV sound system is eenvoudig te installeren en te bedienen. Om het systeem met je televisie te verbinden, is niet meer nodig dan één kabel en één plug in de muur.

Aanbevolen verkoopprijs van het Bose Solo TV sound system: 399 euro.

Meer info: Bose

Pioneer stelt met de 'X-HM81-K' een compleet microhifisysteem voor uitgerust met airplay, iPod/iPhonedock en een USB-ingang voor iPad. Wanneer je ze via wifi of ethernet aansluit op een thuisnetwerk, streamen deze uitgeruste systemen naadloos muziek in hoge kwaliteit van op een pc of DNLA-compatible eAndroi smartphone of -tablet. De tweewegs bassreflexluidsprekers laat het hifisysteem nog beter klinken.

Prijs van de X-HM81-K: 599 euro.

Meer info: Pioneer

Je eigen concertpodium

International Industries introduceert de JBL Studio 5 Serie. De serie bestaat uit een reeks luidsprekers en een subwoofer ontwikkeld met dezelfde technologieën die het veelgeprezen geluid verzorgen van JBL-installaties in film- en concertzalen. De Studio 5 luidsprekers zijn gemaakt voor de veeleisende behoeften van audioconsumenten die hoogwaardig geluid verlangen tijdens het luisteren naar muziek of het kijken van een film. Elke luidspreker in de Studio 5 Serie gebruikt een hoogfrequente compressiedriver met een Bi-Radial® hoorn om het effectvolle geluid en realisme te leveren.

De JBL Studio 5 serie bestaat uit een centrumkanaalspeaker (499 euro), een boekenplank speaker (749 euro), een vloerluidspreker (899 euro), een 1,2meter hoge speaker (1 099 euro) en een subwoofer (699 euro)

Meer info
: Harman

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in