Aanbevolen partners

samsung logo
Audio en video

Loewe brengt televisietoestel met Swarovski-kristallen

Het erg unieke televisietoestel 'Loewe Individual' wordt aangeboden in een gelimiteerde editie met meer dan 5.600 Swarovski-kristallen. De exclusieve Loewe tv-toestellen, CRYSTALLIZEDTM WITH SWAROVSKI®, hebben een beeldschermdiagonaal van 80 centimeter en zijn vanaf mei 2006 te verkrijgen. De behuizing is uitgevoerd in Hoogglans Cream of Hoogglans Zwart. Het inlegwerk is aangepast aan deze frontkleuren;  respectievelijk 'Light Crystal' en 'Dark Crystal'. Er worden slechts 1.000 exemplaren van elke uitvoering geproduceerd voor de hele wereld. Om de exclusiviteit van deze toestellen te onderstrepen, ontvangt elke koper een Loewe Individual 'Limited Edition Swarovski'-certificaat van echtheid.

Op technisch vlak biedt de 'Limited Edition Swarovski' alle sterke punten van de Individual Selection-tv's: het beste beeld, het beste geluid, een eenvoudige bediening en geïntegreerde hardeschijfrecorder. Het televisietoestel is voorbereid op alle analoge en digitale ontvangstmogelijkheden en dus gegarandeerd uitgerust voor de toekomst. Bovendien is het toestel HD-ready en daarmee klaar om straks televisiesignalen in hoge resolutie te ontvangen.

Hoge resolutie en toekomstgericht
Door het hoge-resolutie-LCD-panel (1366x768 pixels) - in combinatie met het nieuwe Loewe Digital+ Platform - zorgt de Individual voor kijkgenot van de allerhoogste plank met briljant beeld in 16:9-bioscoopformaat. Bovendien zorgt het door Loewe ontwikkelde CRX®-Sound-systeem voor een uitstekende geluidsbeleving. Doordat de Individual 32 Selection een teletekstgeheugen van maar liefst 3.500 pagina's heeft, werkt Teletekst ongekend snel. Als kers op de taart wordt de Individual Limited Edition Swarovski geleverd met een geïntegreerde hardeschijfrecorder (DR+) van 80 Gb, waarmee u tot maar liefst 100 uur kunt opnemen. De digitale hardeschijfrecorder neemt continu actuele televisieprogramma's op, voorgeprogrammeerd of tijdens een lopende uitzending.

Unieke opstellingsmogelijkheden
De Loewe Individual is door de fascinerende opstellingsmogelijkheden een blikvanger in elke ruimte. De Individual Limited Edition Swarovksi wordt standaard geleverd met een motorisch draaibare tafelvoet maar er zijn ook diverse andere opstellingsmogelijkheden. Het functionele scherm van geborsteld aluminium maakt het LCD-toestel een deel van een beeldhouwwerk. Ook de plaatsing op een floorstand of paravent behoort tot de mogelijkheden. Kabels verdwijnen bij alle opstellingsmogelijkheden elegant in de voorgefabriceerde kabelgoot.

Voor meer informatie: Crystallized-with-swarovski.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in