Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Levis breidt de Disney kamer uit met Lion King en Nemo

Vele kleintjes dromen al met Mickey, met Winnie de Poeh of met een sprookjesprinses in roze jurk... Om grote en kleine fans van de Disneykleurtjes extra in de watten te leggen, wordt het bestaande assortiment aangevuld met twee nieuwe  kleurpaletten en drie speciale producten.

Hakuna Matata
Het warme geel van de woestijn, de zinderende kleuren van de savanne...
Met het nieuwe palet van Lion King krijgen kinderkamers een vleugje exotiek mee. Warme kleurschakeringen als paars, geel en donkeroranje doen kleine ontdekkingsreizigers dromen van de kleine Simba, koning der dieren. En in een Lion-King-kamer geldt uiteraard het motto van het olijke duo Timon en Pumbaa : Hakuna Matata, wat zoveel betekent als "geen zorgen, wees gelukkig"!

Diep in de zee
Bij de dappere Nemo denken we natuurlijk meteen aan vrolijk oranje, maar de onderwaterwereld biedt nog veel meer schitterende schakeringen. Kleuren als oranje, zachtpaars en diepblauw doen de kleintjes de avonturen van Nemo en zijn vriendjes weer helemaal herbeleven!
Nieuw is dat de verven voor deze twee thema’s gemaakt worden op de kleurenmengmachine in de winkel.


Drie nieuwe producten

> Kleine meisjes als prinsessen... daar hoort uiteraard ook de nodige glitter en glinster bij. Het assortiment “Prinses” krijgt er een sprookjesachtige vernis met goudglinstertjes bij, om die feëerieke paleisjes extra te doen schitteren. De verf zelf zit in transparante glitterpotten.

> Van felle kleurtjes word je vrolijk, maar ook voor wie het liever een beetje ingetogen houdt, biedt Disney inspiratie. In het “Winnie”assortiment vind je vanaf nu een poëtisch wit patina, waarmee je de meubeltjes in de kinderkamer van een instant romantisch tintje voorziet.

> Het Mickeygamma wordt uitgebreid met een zwarte verf met schoolbordeffect. Je tekenkunsten botvieren op de oren van Mickey ?

Die moeilijke sommen neerkrabbelen op je bureau? Vanaf nu mag het !

De schoolbordverf is op basis van water en dus speciaal geschikt voor de kinderkamer, en kan zowel op muren als houtwerk worden aangebracht.

Intussen wordt er ook gefluisterd dat het assortiment binnenkort nòg wordt uitgebreid met kleurenthema's gebaseerd op de heerlijkste animatiefilms...

We houden je op de hoogte!

Meer info: Levis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in