Aanbevolen partners

Logo DRU
Kachels en haarden

Laat Ensign tegelkachels en haarden je warm maken

Je wilt meer warmte in huis? Denk dan eens aan de Ensign tegelkachels en haarden. Al meer dan drie decennia bouwt Ensign tegelkachels en tegelhaarden met allerlei soorten keramiek, speksteen en/of bezetting met witte carrarapleister.


De tegelhaard op de foto is gebouwd met mez keramiek (d) en rond een Flam-gashaard met zuiver blijvende glasdeur. Naargelang welke keramiek en welke haard je wil gebruiken kost zulke realisatie tussen de 8 800 en 11 600 euro. De btw is hier niet in de prijs inbregen, de plaatsing wel.


Kachels en haarden in maatwerk

Belangrijk om weten: Ensign ontwerpt voor iedere klant individueel de tegelkachel die in zijn interieur past maar die ook op maat gesneden is voor de verwarming van zijn woning als hoofd- of bijverwarming.

Ensign bouwen deze kachels in de eenvoudigste vorm voor het ecologisch stoken van hout. Maar het kan ook een kachel bouwen die volautomatisch functioneert op pellets of aardgas, die programmeerbaar is en thermostatisch gestuurd wordt. Desgewenst kan de kachel warm water produceren en ingeschakeld worden in de totale warmwaterhuishouding samen met zonnecollectoren en bijvoorbeeld vloerverwarming en sanitair water voor keuken en badkamer.

Reeds meer dan 2000 realisaties staan garant voor ervaring en vakmanschap van Ensign. Het bedrijft geeft steeds 20 jaar waarborg, zowel op keramiek als op speksteen.


Meer infoEnsign tegelkachels

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in