Aanbevolen partners

Colora
Verf en behang

Kot krijgt kleurbad

Het is dan nog maar half augustus, maar het nieuwe schooljaar zit er aan te komen. Trommel je vrienden op en blaas je kot voor een prik nieuw leven in.
Wit zorgt voor een serene, ruimtelijke sfeer. Ideaal dus om met je neus in de boeken te zitten. Kies voor witte verf van een prima kwaliteit die verkocht wordt in een voordelige verpakking. Laat je witte ruimte opvallen door te spelen met bonte blikvangers. Je mag gerust knallen met kleur, zolang de omgeving maar sereen is.

 

Handmade stempels

Met enkele zelfgemaakte retrostempels fleur je een basic interieur snel en voor geen geld op. Kies een eenvoudig, maar leuk patroon van een stuk retrobehang als basis voor je stempel. Teken de vorm over en snij hem vervolgens met een scherp cuttermes uit in een vel schuimrubber van 10 mm dik. Zorg voor niveauverschillen in je ontwerp! Ga met een minirol door een kleine hoeveelheid verf, rol zachtjes over het patroon en zet voorzichtig de eerste stempel.

De truc met de kruk

Een goedkoop, eenvoudig houten krukje (bijvoorbeeld van bij IKEA) oogt meteen een pak speelser met een likje verf.

Wondermuur

Te veel rommel en te weinig ruimte? Gebruik een geperforeerde plaat om een mengelmoes aan gebruiksvoorwerpen op te hangen. Kunstig meets praktisch!

Grapje

Sorteer afval en papier in houten witgeschilderde bakken en verf er bij wijze van grap de inhoud boven.


Bron:  Levis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in